6' Double Penetrator Hollow Strap-On

399 kr
I Lager
SKU
193515

- Dubbel dildo
- Strap-on sele
- Realistisk

Mer information

6' Double Penetrator Hollow Strap-On

6' Double Penetrator Hollow Strap-On är en hudfärgad dubbel ihålig strap-on. Fördubbla ditt nöje och dubbla det roliga med 6' Double Penetrator Hollow Strap-On eftersom två alltid är bättre än en.

6' Double Penetrator Hollow Strap-On har en nedre dildo som har en avsmalnande spets för enkel ankomst. Den är tillräckligt fast för att inte böjas under penetrering, men känns fortfarande bra mot din hud. Och med en justerbar elastisk sele är denna remmen bekväm och passar lätt de flesta storlekar.

Använd ett vattenbaserat glidmedel med 6' Double Penetrator Hollow Strap-On för ett extra vått och extra vilt möte. Rensning är ett ögonblick efter kul med leksaksrengöring eller tvål och varmt vatten. 6' Double Penetrator Hollow Strap-On är gjort i materialet PVC.

Den översta dildon tillhörande 6' Double Penetrator Hollow Strap-On har en insättnings bar längd på 15 cm. En bredd på 4,5 cm och en inre diameter på 4 cm. Den understa dildon har en insättnings bar längd på 12,5 cm och en bredd på 2,5 cm.

Mer information
FärgVit/Hudfärgad
EAN603912328981
Skriv en recension
Du recenserar:6' Double Penetrator Hollow Strap-On
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.