AutoErect Dildo Vibrating

Slut på lager
SKU
196726

-Fint ftalatfritt silikonmaterial
-10 vibrationsinställningar
-Får erektion som en äkta kuk

Mer information

Rea

AutoErect Dildo Vibrating är fallos-vibratorn får erektion som en äkta kuk!
Detta är helt nytt: en vibrator som blir styv via ett enkelt knapptryck och som ställer sig upp automatiskt - hur läckert som helst!
Inom ett par sekunder blir dildon en erigerad, styv stake! Den slaknar därefter precis som en autentisk kuk.

Med denna eggande dildo är alla killar i fara! Vad ska du med dem till nu när du har en dildo som fyller hela tomrummet?
I dildons topp befinner sig en kraftfull motor med hela 10 vibrationsinställningar. Med den medföljande trådlösa fjärrkontrollen väljer du smidigt vilken inställning du vill ha. Det bara att tuta och köra!

Denna innovativa dildo är kurvig i designen och har en glidvänlig yta för att stimulera G-punkten eller prostatan. Med den stora sugkoppen så sitter den säkert på alla släta ytor och vill man leka parlekar så kan den enkelt fästas fast i ett harnesk. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra med denna underbara självstående dildo!

Dildon är tillverkad i ftalatfritt silikon med skikt av polyuteran. Den laddas upp med medföljande USB-kabel. Använd vattenbaserat glidmedel för att din lek ska bli skönare och smidigare, rengör den efter busiga lekar med vår prima sexleksaksrengörare.

Mer information
MaterialSilikon
FärgVit/Hudfärgad
BatteritypUppladdningsbar
Skriv en recension
Du recenserar:AutoErect Dildo Vibrating
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.