MAGAZIN

 1. Hur djup är fittan? 10 fakta du INTE visste om vaginan

  Hur djup är fittan? 10 fakta du INTE visste om vaginan

  10 fakta du MÅSTE veta om vaginan.

   

  Vaginan har många intressanta funktioner som inte många känner till. Här listar vi 10 fakta du garanterat vill berätta för dina vänner.  

   

  1. Fittan rengör sig själv.

   Flytningar är känt bland alla kvinnor och det börjar först i puberteten. Förbise att det ibland luktar illa, flytningar är en nödvändig mekanism för att hålla dina vagina ren. Vätskan rensar din hoo-ha på bakterier, döda celler och överflödig vatten, och därmed skyddas du från infektioner. Så nästa gång du duschar räcker det med en mild intimtvål runtomkring blygdläpparna för att hålla dig fräsch.


  2. Ber vi att få återkomma med då ett faktafe

  Läs mer
 2. Årets absolut skönaste julklapp!

  Årets absolut skönaste julklapp!

  Merry Christmas yah filthy animals!

  Andra advent har kommit och gått och ni kanske inte hunnit komma på vad ni ska köpa till eran partner i julklapp ännu? Kanske är det stress med jobb och liv som kommit emellan, kanske är det tanken på alla människor som trängs på stan i julhetsen som gör att ni drar er för att ge er ut i vimlet. Eller så vet ni helt enkelt inte vad ni ska köpa. Men ni kan vara lugna! Vi på Vuxenkul tänkte att vi skulle hjälpa er med detta, då vi tycker att alla förtjänar en skön jul! Speciellt de personerna vi bryr oss lite extra mycket om.

   

  Det första Julklappstipset vi vill dela med ossav är riktad till henne

  .satisfyer sexleksak

  Läs mer
 3. Penispumpen är ett mirakel!

  Penispumpen är ett mirakel!

  Som en trogen besökare i våra butiker eller på vår hemsida så har ni säkert sett att vi säljer ett flertal penispumpar. Vad är en penispump? och hur funkar den? kanske ni frågat er själva, eller så kanske ni är nyfikna på att prova en men vet inte vilken ni ska välja. Då penispumpar finns i alla möjliga former, storlekar och har en rad olika egenskaper beroende på vilken du väljer så tänkte vi på Vuxenkul hjälpa er med en övergripande text om vad en penispumpar gör och vad skillnaden på olika pumpar är.

  För att underlätta detta har vi skapat en lista med fem punkter.

   

  1.Först och främst: Alla har olika anledningar till varför de vill använda en penispump, det kan vara allt från medicinska problem som orsakar att man tappar eller att man inte ens kan få erektion. Det kan också vara så att du vill ha en mer skonsam lösning till ett sådant problem och inte känner att du vill prova piller eller likande preparat som kan påverkade dig och din

  Läs mer
 4. Snabbguide | Hur du har skönt analsex

  Snabbguide | Hur du har skönt analsex

  Något vi har märkt har varit mycket populärt i våra butiker det senaste är köp av de så kallade anal training-kits, det vill säga - ett kit med analpluggar eller analeksaker i olika storlekar. Tanken är att man ska börja med den minsta och sen öva sig uppåt, tills du har lärt dig att slappna av i muskeln runt analen. Detta kit rekommenderar vi alltid till någon som är ny på anallekar och vill börja lätt.

  Eftersom det är så populärt så vill vi hjälpa er med en introduktion till analsex. För de som är nya på detta eller är nyfikna på att utforska detta närmare.

  1. Det absolut första du behöver göra innan du provar analsex är att ställa dig frågan ”Är detta något verkligen jag vill, eller gör jag detta för någon annans skull?”. Nyckeln till bra analsex och njutning för båda parter är - att båda vill. Det är inte till för bara en person. Analsex kommer aldrig bli så bra som det faktiskt kan bli om båda inte är helt med på det. Vill man inte så är det he
  Läs mer
 5. Snabbguide | Sexleksaker och deras material

  Snabbguide | Sexleksaker och deras material

  När du handlar sexleksaker hos oss kanske du ibland undrar över alla olika material som finns. Vilket material fungerar bäst för dina leksaker? Vilka egenskaper har dessa material? För att göra detta enklare för dig så har vi nu sammanställt en text där vi går igenom alla våra material så att du har koll när du handlar hos oss.

   

  Jelly
  Detta är materialet som du kommer att stöta på mest i våra butiker. Detta material används till många olika leksaker. Materialet upplevs som mjukt, följsamt och ja, som namnet antyder, som gelé. Om du funderar på att köpa en leksak i Jelly-material så bör du först ta reda på om du är känslig för latex eller ej. Om du är känslig så rekommenderar vi inte att du köpet en leksak i detta materialet.
  Det är alltid viktigt att ta hand som sina leksaker så att de håller bättre. För en jelly-leksak räcker det med att du tvättar den med ljummet vatten och någon form av antiseptiskt medel efter användnin

  Läs mer
 6. Snabbguide | Vilket glidmedel ska jag välja?

  Snabbguide | Vilket glidmedel ska jag välja?

  Vuxenkul tipsar!

  Vi på vuxenkul får ofta frågan: Vilket glidmedel ska jag köpa?
  Det finns en mängd olika märken och typer av glidmedel så vi förstår absolut att det är svårt att välja rätt.
  Olika glidmedel har olika användningsområden, så den första frågan du måst ställa dig själv är ”Vad ska jag använda detta till?”. Är det för vaginalt sex? Leksaker eller möjligtvis analekar?  Det kan vara svårt att hitta rätt märken även fast du vet vad du ska ha det till, så vi tänkte hjälpa till!

  Till vaginalt sex finns det en del glidmedel som funkar för de allra flesta. Här skulle vi först och främst rekommendera ett vattenbaserat glidmedel då dessa funkar bäst ihop med kondom och ett vattenbaserat glidmedel håller inte under hela samlaget så som tex oljebaserat eller silikonbaserat glidmedel gör. Därför funkar det bäst i början av samlaget innan kvinnans egna glidmedel tar över. Det blir inte klibbigt utan ger en extr

  Läs mer
 7. Vuxenkul 2.0 är äntligen här!

  Vuxenkul 2.0 är äntligen här!

  Well... Hello there.

  Är du ny här? Vilket roligt sammanträffade - Det är vi också!

  Varmt välkommen till Vuxenkul 2.0! Om du gillade vår gamla webbshop hoppas vi att du kommer att älska vår nya och uppdaterade webbshop ännu mer. Mycket har hänt sedan vår allra första lansering och mycket, mycket mer kommer att hända. Du som kund och läsare har med andra ord en hel del att se fram emot.

   

  Vårt största fokus har varit att du som kund lättare ska kunna orientera dig på vår webbsida för att hitta det just du söker. Detta har vi åstadkommit genom att uppdatera våra sökfunktioner. Nu kan du lätt hitta det du önskar med hjälp av filter.
  Du behöver inte längre bläddra igenom sida efter sida med leksaker som inte intresserar dig. Detta har varit svårt innan då Vuxenkul erbjuder ett brett utbud av leksaker från både välkända och mindre kända varumärken som ingen annan online-shop i Sverige säljer.

  Vi har även

  Läs mer