MAGAZIN

 1. Snabbguide | Sexleksaker och deras material

  Snabbguide | Sexleksaker och deras material

  När du handlar sexleksaker hos oss kanske du ibland undrar över alla olika material som finns. Vilket material fungerar bäst för dina leksaker? Vilka egenskaper har dessa material? För att göra detta enklare för dig så har vi nu sammanställt en text där vi går igenom alla våra material så att du har koll när du handlar hos oss.

   

  Jelly
  Detta är materialet som du kommer att stöta på mest i våra butiker. Detta material används till många olika leksaker. Materialet upplevs som mjukt, följsamt och ja, som namnet antyder, som gelé. Om du funderar på att köpa en leksak i Jelly-material så bör du först ta reda på om du är känslig för latex eller ej. Om du är känslig så rekommenderar vi inte att du köpet en leksak i detta materialet.
  Det är alltid viktigt att ta hand som sina leksaker så att de håller bättre. För en jelly-leksak räcker det med att du tvättar den med ljummet vatten och någon form av antiseptiskt medel efter användnin

  Läs mer
 2. Snabbguide | Vilket glidmedel ska jag välja?

  Snabbguide | Vilket glidmedel ska jag välja?

  Vuxenkul tipsar!

  Vi på vuxenkul får ofta frågan: Vilket glidmedel ska jag köpa?
  Det finns en mängd olika märken och typer av glidmedel så vi förstår absolut att det är svårt att välja rätt.
  Olika glidmedel har olika användningsområden, så den första frågan du måst ställa dig själv är ”Vad ska jag använda detta till?”. Är det för vaginalt sex? Leksaker eller möjligtvis analekar?  Det kan vara svårt att hitta rätt märken även fast du vet vad du ska ha det till, så vi tänkte hjälpa till!

  Till vaginalt sex finns det en del glidmedel som funkar för de allra flesta. Här skulle vi först och främst rekommendera ett vattenbaserat glidmedel då dessa funkar bäst ihop med kondom och ett vattenbaserat glidmedel håller inte under hela samlaget så som tex oljebaserat eller silikonbaserat glidmedel gör. Därför funkar det bäst i början av samlaget innan kvinnans egna glidmedel tar över. Det blir inte klibbigt utan ger en extr

  Läs mer
 3. Vuxenkul 2.0 är äntligen här!

  Vuxenkul 2.0 är äntligen här!

  Well... Hello there.

  Är du ny här? Vilket roligt sammanträffade - Det är vi också!

  Varmt välkommen till Vuxenkul 2.0! Om du gillade vår gamla webbshop hoppas vi att du kommer att älska vår nya och uppdaterade webbshop ännu mer. Mycket har hänt sedan vår allra första lansering och mycket, mycket mer kommer att hända. Du som kund och läsare har med andra ord en hel del att se fram emot.

   

  Vårt största fokus har varit att du som kund lättare ska kunna orientera dig på vår webbsida för att hitta det just du söker. Detta har vi åstadkommit genom att uppdatera våra sökfunktioner. Nu kan du lätt hitta det du önskar med hjälp av filter.
  Du behöver inte längre bläddra igenom sida efter sida med leksaker som inte intresserar dig. Detta har varit svårt innan då Vuxenkul erbjuder ett brett utbud av leksaker från både välkända och mindre kända varumärken som ingen annan online-shop i Sverige säljer.

  Vi har även

  Läs mer