Booty Call Booty Tickler

299 kr
I Lager
SKU
23201

- Smal form
- Enkel att använda
- Skönt material

Mer information

Booty Call Booty Tickler

Efter du har testat Booty Call Booty Tickler kommer du att älska att ha analsex samt vilja testa alla analpluggar på marknaden. Den silkeslena Booty Call Booty Tickler kommer att penetrera din anal med kärlek, den kommer som namnet låter att kittla din insida och garanterat ge dig en otroligt skön orgasm.

Den smala toppen kommer försiktigt att penetrera analen för att sedan välkomna resten av analpluggen. Börja med att applicera ett vattenbaserat glidmedel och för sedan långsamt in Booty Call Booty Tickler så att ringmuskeln vidgar sig, låt sedan det roliga börja genom att experimentera andra sexleksaker eller i olika ställningar.

Ta med Booty Call Booty Tickler med ner i badet då den är vattentät och kommer därför inte att påverkas av våta lekar. Längst ner på Booty Call Booty Tickler finns det en ring gjord av metall för att underlätta uttagningen av analpluggen, dra lätt i ringen och låt ringmuskeln släppa greppet om pluggen.

Booty Call Booty Tickler är tillverkad av högkvalitativ silikon och kommer att smeka din ände. Rengör analpluggen med ljummet vatten och leksaksrengöring. Booty Call Booty Tickler går att välja mellan 3 olika färger.

Mer information
Längd9.5 cm
MaterialSilikon
Diameter3.25 cm
VattentåligJa
Skriv en recension
Du recenserar:Booty Call Booty Tickler
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.