Hem » SEXLEKSAKER » ANALLEKSAKER
ANALLEKSAKER

ANALLEKSAKER

Har du börjat fundera på analsex eller är du redan erfaren? På vuxenkul.se har vi ett brett sortiment av analleksaker där du garanterat kommer hitta något skoj. Har du precis börjat med analsex rekommenderar vi att du kikar in på kategorin för nybörjare. Är du redan erfaren har vi självklart lite mer utmanande analleksaker för dig också. 

Analleksaker för män är något alldeles extra. Eftersom män har g-punkten i analen kan de nå ett helt nytt klimax. Vi rekommenderar då att du letar efter en analleksak som är anpassad för prostatastimulering.

OROLIG ATT ANALSEX SKA GÖRA ONT?

Det första många människor tänker på när de hör ordet analsex är: smärta. Men så behöver det inte vara! Att ha ett bra analsex är något helt fantastiskt. Det viktiga är att man tar det lugnt och inte gör något förhastat och använder mycket glidmedel. Värm upp med lite fingerlekar och tunga för att sedan arbeta dig upp till en buttplug. När du känner dig redo, låt din partner försöka tränga in i dig. Om du inte känner dig redo, ta om allt från början. Tillslut kommer ni båda njuta av långt och skönt analsex som aldrig förr.

HYGIEN ÄR A&O

Alla har vi hört skräckhistorier om analsex. Analrengöring & hygien innan analsex är ett måste. Här på vuxenkul.se har vi ett brett utbud av smidiga analrengörare. Endel pumpar som du enkelt kan ta med dig i resväskan, men även mer avancerade som du kopplar direkt till munstycket på din dusch. Att vara ren i analen kommer även få dig att känna dig mer självsäker vid analsex. Att behöva oroa sig över om det är ofräscht där nere är inte särskilt upphetsande för varken dig eller din partner.

Produkter
12 36 72
Totalt 309 poster
Sida 1 av 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9