Hem » SEXLEKSAKER » BONDAGE & FETISCH
BONDAGE & FETISCH

BONDAGE & FETISCH

Varför inte krydda sexlivet med lite sexiga bondage- & fetischprylar? Här på vuxenkul.se har vi ett brett sortiment av diverse fetischleksaker för ett bra pris! Bondage & Fetisch har blivit en stor trend det senaste och gör man det rätt och tar hänsyn till varandra är det riktigt kul och sexigt. Vikitgt när man håller på med bondage & fetisch är att man innan håller en diskussion om regler och gränser så att ingen blir sårad. Testa att binda fast din partner med handklovar & rep, sätt på en ögonbindel och njut av spännande sex. När man förlorar ett sinne, i detta fallet synen, förstärks känseln oerhört och hela sexakten blir oförutsägbar. Därför älskar många att para ihop bondage & fetisch med andra sexleksaker som: dildos & dongar, vakuumvibratorer, fleshlight, wands & massagestavar osv. Testa dig fram och hitta din favoritcombo!

VAD ÄR BONDAGE?

Bondage innebär att man är sexuellt upphetsad av att vara bunden eller binda någon så att ens rörlighet begränsas. Tillexemel kan man tända på att binda fast andra och vara dominant, eller så tänder man på att själv vara bunden och därmed vara submissiv (undergiven). Många tänder dessutom på att ge eller ta emot kommandon i samband med bondage, tillexempel order om att gapa eller blunda.

VAD ÄR FETISCHISM?

Fetischism innebär att du blir sexuellt upphetsad eller bara finner välbehag av vissa material, saker eller kroppsdelar osv. Det kan vara att du gillar någonting du eller din partner gör, eller så kan det vara speciella kläder. Antingen gillar du att ha på dig kläderna själv, eller så gillar du när andra bär dem. Kika in vår kategori med riktigt sexiga BDSM & Fetisch kläder!

Produkter
12 36 72
Totalt 209 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6