Hem » SEXLEKSAKER » DILDOS, VIBRATORER & KULOR
DILDOS, VIBRATORER & KULOR

DILDOS

En dildo är en penisformad sexleksak som används vid antingen sex med sig själv eller med en partner. Låt dig inte luras av den simpla designen, köper du en dildo med vibration kommer den kittla och stimulera dig till sköna orgasmer. Beroende på vilket material du köper så kommer du uppleva olika känslor. Vissa dildos har en extremt realistisk känsla vid beröring medan andra kan vara lite hårdare och bidra med mer stimulering för G-punkten.

VIBRATORER

Vibratorer är en otroligt populär kategori när det kommer till sexleksaker. Ofta är det faktiskt den första sexleksaken som kvinnor investerar i. Det finns klitoris- och minivibratorer, Fingervibratorer och vakuumvibratorer som alla fokuserar mer på klitorisstimulering, perfekt då man knappt behöver lyfta ett finger själv. Sen har vi G-punkts vibratorer, Stavar och Vibratorer och Rabbits som alla fokuserar mer på vaginal penetration och G-punktsstimulering. Varianterna är verkligen många och för att  hitta din favorit måste man laborera med sig själv. Vet du med dig att du älskar att stimulera din klitoris? Börja då med en vibrator för det ändamålet. Vet du med dig att du älskar när din G-punkt masseras? Alla har vi olika preferenser och det är viktigt att du tar hänsyn till dina! 

KULOR

Att träna sin bäckenbottenmuskulatur är både roligt och nyttigt. Genom att träna upp muskulaturen runt vaginan ökar du känsligheten och du kommer uppleva allt mer tillfredsställande orgasmer. Med hjälp av kulor och knipövningar kommer du märka en markant skillnad i din sexuella njutning och du kommer få ett sundare underliv.

Produkter
12 36 72
Totalt 538 poster
Sida 1 av 15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11