Fleshlight

Fleshlight

Fleshligt är världens mest sålda sexleksak för män. Inte förvånande om du frågar oss på vuxenkul.se, den är ju skönare än det mesta att penetrera. Välj bland en mängd olika mönster för olika upplevelser, den ena stimulerar ditt ollon mer än den andra. Fleshlight ger dig garanterat en av de skönaste orgasmer du kommer att ha i ditt liv, om och om igen. Och vet du vad, en fleshlight säger aldrig nej och har garanterat aldrig huvudvärk.

Fleshlight samarbetar med de allra hetaste porrstjärnorna i världen. Många fleshlights har en öppnining, antingen vaginal, anal eller oral, avgjuten av en porrstjärna. Hitta din favorit att penetrera! Var heller inte rädd att lägga din sats i henne/honom. Sleeven är uttagbar och tvättas enkelt med deras egna rengöring och hålls i bra skick med deras pulver. Sköter du den korrekt kan du ha den i flera år.

Namnet Fleshlight kommer efter den snygga designen då den är formad som en ficklampa. Inte nog är designen urläcker, men den har även många smidiga funktioner. På toppen av fleshlighten sitter en skruvkork som tillåter dig att reglera hur tight du vill ha din fleshlight med hjälp av lufttryck. Du kan även köpa till smidiga extrafunktioner såsom sugkopp och hållare till din telefon som du enkelt monterar på din fleshlight.

Produkter Laddar...
12 36 72