Hem » GLIDMEDEL & BÄTTRE SEX » GLIDMEDEL & MASSAGE
GLIDMEDEL & MASSAGE

VILKET GLIDMEDEL SKA JAG VÄLJA?

Vattenbaserat glidmedel är optimalt vid sex tillsammans med sexleksaker. Denna sortens glidmedel är extremt skonsam och sliter inte alls på leksaken. Det är också bra att använda vid början av ett samlag med en kvinna innan hon blivit våt själv. Nackdelen med vattenbaserat glidmedel är att det torkar efter ett tag. 

Silikonbaserat glidmedel har längst glidförmåga och är därför optimalt vid samlag med din partner. Med silikonbaserat glidmedel behöver du sällan fylla på vid samlag och vet du med dig att du har svårt att bli riktigt våt är detta att föredra! Dock rekommenderar vi att inte använda silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker som själva är tillverkade av silikon. Glidmedlet sliter på leksaken och den förlorar din släta yta. 

Analglidmedel är precis som det låter anpassat för analsex. Många analglidmedel har lugnande och avslappnande effekt för optimalt analsex. 

Fisting glidmedel är för dig som gillar lite råare lekar i sängen med stora föremål. Glidet är extra tjockt och gider felfritt. 

 

Produkter
12 36 72
Totalt 163 poster
Sida 1 av 5
1 2 3 4 5