Hem » GLIDMEDEL & BÄTTRE SEX » APOTEK & RENGÖRING » Lusthöjande medel för män
Lusthöjande medel för män

Lusthöjande medel för män.

Vardagen kan vara stressig för oss alla och ofta går det ut över vårt välmående, inte minst över sexlusten. Lusthöjande medel är ett utmärkt sätt att öka sexlusten och få stånd både längre och hårdare än någonsin förut.  Lusthöjande medel kommer i många olika former - tabletter, sprayer, pulver, krämer etc. och ofta kan man kombinera dem för att skapa fylligare och hårdare stånd. Viagra och kamagra är läkemedelsklassade. Har du allvarliga problem rekommenderar vi dig att ta kontakt med din vårdcentral. 

Tabletter

Tabletter är ett utmärkt sätt att öka sexlusten. Du sväljer en tablett tillsammans med en riklig mängd vatten mellan 30-120 min innan önskad effekt. Tabletter innehåller ofta L-arginin - ett välkänt ämne som ökar ditt blodflöde i kroppen för att öka din sexlust. Du kommer känna dig pigg och kåt som aldrig förr. 

Krämer

lusthöjande krämer kan du kominera med lusthöjande tabletter för att få ett fantastiskt resultat. Du smörjer krämen på hela din penis och du kommer märka snabba resultat. Om du vill kan även smörja på pungen. Ofta uppstår en aningen värmande känsla som hjälper dig att få stånd. 

Produkter Laddar...
12 36 72