Hem » SEXLEKSAKER » PENISRINGAR » Penisringar Metall & Läder
Penisringar Metall & Läder

Penisringar finns som sagt i en mängd olika varianter. En penisring av metall är lite mer speciell och man får vara extra noggrann med vilken storlek man använder då ringen inte är töjbar. I våra fysiska butiker i Göteborg så finns det möjlighet att testa ut vilken omkrets man behöver på ringen, vi har teststorlekar i de flesta storlekarna. Vi desinficerar alltid ringarna efter att ni testat dessa. Vill du ha den desinficerad innan du testar så säg till i kassan så fixar vi detta.

Metall reagerar väldigt snabbt på temperaturskillnader, och det kan man dra nytta av när man utforskar sitt sexliv. Testa att värma kukringen några sekunder för användning eller lägg den i frysen i några minuter innan du vill köra igång. Var dock försiktig så att du inte bränner din hud.

Läs gärna våran text om penisringar rent generellt och hur en penisring kan hjälpa dig om du lider av till exempel erektil dysfunktion. Att använda en penisring ihop med en penispump är många gånger ett fullt tillräckligt sätt att komma tillrätta med svårigheten att få stånd. 

Det finns även en del kosttillskott och sprayer som man kan använda sig av ihop med sin kukring och sin pump och dessa hittar du här.

Lider du av stora problem med att få stånd så finns det bara en seriös rekomendation till dig, vänd dig till din vårdcentral eller ring 1177. Många män lider i det tysta och ofta självmedicinerar de med receptbelagda preparat de köpt på nätet. Detta är något vi starkt avråder ifrån, detta kan i vissa fall till och med vara livshotande. Köp aldrig preparat på internet som säger sig innehålla följande substanser: 

Sildenafil (Viagra, Kamagra)

Tadalafil

Vardenafil

Listan kan säkert göras längre, men detta är de vanligaste receptbelagda medicinerar för att komma till rätta med svårigheten att få stånd. 

 

 

 

Produkter Laddar...
12 36 72