Hem » SEXLEKSAKER » BONDAGE & FETISCH » Piskor & Fjädrar
Piskor & Fjädrar

PISKOR & FJÄDRAR

Med en piska i handen får sexet definitivt en ny spin. Det är roligt, sexigt och framförallt upphetsande att höra och känna en piska mot kroppen. Den sköna smärten är något alldeles extra. Sminka någon eller bli smiskad med våra fantastiska piskor på vuxenkul.se. Vi har hårda, mjuka, stora som små. Viktigt när man använder piskor som en sexleksak är att man tar hänsyn till varanda så att ingen skadar sig.

Vi säljer även sexiga fjädrar som är perfekt att ha till förspel. De mjuka fjädrarna kittlar sensuellt över kroppen och skönast är det när den kittlar dina privata delar!

VILKA PISKOR & FJÄDRAR SKA JAG VÄLJA?

Självklart skapar alla piskor & fjädrar olika känslor. Vill du ha något som verkligen svider till så rekommenderar vi att du väljer en piska med långt skaft då det bidrar med extra kraft. Desto större ytan på huvudet av piskan är, desto mer är kraften utbredd - alltså bidrar den inte med lika mycket smärta. Så vill du ha något som svider mycket ska du ta en smalare piska. Alltså är en lång och smal piska generellt det som svider mest.

 Vill du ha något som kittlar till lite med forfrarande gör skön-ont rekommenderar vi en så kallad flogger (en piska med fransar). Något som också smiskar behagligt är piskor med stora huvuden. T.ex med formen av en hand eller en skosula.

Produkter Laddar...
12 36 72