Rabbits Vibratorer

RABBITS VIBRATORER

Många har vi antingen upplevt det själva eller sett på film när man har hittat en rabbit i morsans nattduksbord. Det är inte så konstigt då Rabbits vibratorer är en av de absolut vanligaste sexleksakernaa att äga som kvinna. Med en rabbit vibrator får du alla funktioner du någonsin kunnat önska. En rabbit har en penetrerande del som stimulerar din vagina och G-punkt samtidigt som den har en klitorisstimulator. 

SÅ MÅNGA OLIKA FUNKTIONER - VILKEN SKA JAG VÄLJA?

Ja, rabbits har mängder av funktioner. Men det är det som är skönheten i det hela! Många rabbits har jättemånga funktioner, medan en del faktiskt är väldigt simpla. 

Många rabbits har en roterande funktion. Du ser att en rabbit har en roterande funktion om den har kulor i sig. Det är dem som roterar och stimulerar din G-punkt.

För att kallas en rabbit så måste dildon ha en klitorisstimulator. Den har ofta formen av två kaninöron, en delfin eller något annat gulligt djur. Desto hårdare denna delen är, desto hårdare är oftast vibrationerna. 

Många rabbits har även en "in-och-ut" funktion. Alltså en funktion som penetrerar din vagina in och ut. Ser du att en dildo har en räfflad del på skaftet så betyder det oftast att den har en "in-och-ut" funktion.

Produkter Laddar...
12 36 72