Hem » SEXLEKSAKER » STORA SEXLEKSAKER
STORA SEXLEKSAKER

STORA SEXLEKSAKER

På Vuxenkul.se har vi ett brett sortiment av stora sexleksaker för ett fantastiskt pris. Förverkliga dina drömmar och upplev hur det känns att ha en riktigt stor dildo i sig. Många av våra XXL sexleksaker är anpassade för analpenetrering men självklart kan du ha vaginalsex med våra stora dildos.

När du använder stora sexleksaker är det ett måste att använda ett bra glidmedel. Vi rekommenderar ett analglidmedel eller t.o.m. ett fisting glidmedel. Desto bättre glid, desto skönare upplevelse. 

När du ska använda stora sexleksaker så är det otroligt viktigt att ta det långsamt. En avgörande faktor är också vilken position man ligger i för att optimera öppningen in i dig. Tycker du att det känns omöjligt att få in dildon, testa en annan position och experimentera dig fram till din favorit. 

 Dessutom är många av våra stora sexleksaker monterbara på en O-ring harness så att ni kan njuta av strap-on sex med XXL Sexleksaker. Ser du att en sexleksak har en en sugkopp eller en utflärpt bas är den monterbar med en O-ring harness. 

Produkter
12 36 72