Hem » SEXLEKSAKER » STRAP-ONS
STRAP-ONS

STRAP-ON

Strap-ons möjliggör en mängd nya aktiviteter i sängkammaren. Här på vuxenkul.se har vi ett brett sortiment av strap-ons där du garanterat kommer hitta något du gillar. Utnyttja det fantastiska Vac-U-Lock systemet där alla dildos är strap-on kompatibla, vilket innebär att du köper en sele/harness för sig, och sedan en dildo utifrån dina preferenser som du smidigt monterar på din sele. 

Vi har även speciella ihåliga strap-ons designade för män. En ihålig strap-on innebär optimal passform då du smidigt kör in din penis i dildon utan besvär. Därefter kan du njuta tillsammans med din partner utan obekvämligheter. 

HUR PARAR JAG IHOP EN DILDO MED SELE?

Självklart kan du köpa färdiga strap-ons, men ibland är det svårt att hitta precis den storleken och formen man vill ha. Därför finns det ett perfekt system som du kan följa. I vår kategori Strap-on Kompatibla Dildos hittar du mängder av dildos som alla är kompatibla med en sele. Rent generellt kan man säga såhär: En dildo som har en sugkopp är kompatibel med en O-ring harness. En O-ring är en flexibel ring som omsluter dildon, som i sin tur går att koppla till harnessen tack vare O-ringen och den flärpta sugkoppsbasen. 

Ett annat smidigt system är VAC-U-LOCK där alla dreas egna dildos är kompatibla med deras agna selar.

Produkter
12 36 72
Totalt 55 poster
Sida 1 av 2
1 2