Hem » SEXLEKSAKER » PUMPAR » Vaginapumpar
Vaginapumpar

VAGINAPUMPAR

Vaginapumpar används generellt för att öka känseln till vaginan. Det ger även ett läckert svullet utseende som många kvinnor och män finner attraktivt. 

HUR ANVÄNDER JAG EN VAGINAPUMP?

1. Smörj vaginapumpens kanter med en vattenbaserat glidmedel, detta kommer att bidra till att skapa en lufttät försegling.

2. Se till att ventilen, som ligger under pumphandtaget, är stängd och endast tillåter luft ut, inte in.

3. Tryck vaginapumpen mot det önskade området (många pumpar passar över hela vaginan, medan andra är designade för bara klitoris) så att du får en fast tätning.

4. Håll ena handen på vaginapumpen och pumpa med pumphandtaget tills du känner sug.

5. Släpp pumphandtaget och kontrollera tätningen mot huden. Vaginapumpen bör hållas på plats endast genom vakuumtrycket och den ska inte ge med sig såvida inte kraft användes. Om det ännu inte har tätats mot huden, fortsätt att hålla den på plats och fortsätt pumpa!

6. Fortsätt att pumpa  tills du kan känna och se dina blygdläppar svullna i vaginapumpen. Det kommer att kännas lite konstigt först, men det ska inte göra ont. Om det gör ont så måste du börja om från början eller släppa på trycket via ventilen.

7. När din hud pressar mot vaginapumpen kommer det vara svårt att pumpa längre - det här är det maximala som du kan pumpa till.

8. Ta försiktigt bort vaginapumpen och njut av det vackert svullnade utseendet och den fantastiska känslan för din klitoris och vulva!

Produkter Laddar...
12 36 72