COLT Bum Buddy Black

479 kr
I Lager
SKU
196473

- Följsam topp
- Kropps säker
- Lätt att ta med

Mer information

COLT Bum Buddy Black

COLT Bum Buddy Black är en svart analrengöring som är ägnad till att göra rent din bakdel i förberedelse för analsex. Ett premium rengöringssystem som rymmer upp till 15,5 fl oz.

Med kapacitet i COLT-storlek kommer Bum Buddy Black att se till att du är extra ren så att du inte har några störningar i din njutning. COLT Bum Buddy Black överdimensionerade lätta silikon bollen går perfekt att fylla med varmt vatten eller din favoritvätska.

COLT Bum Buddy Black är lika säker som den är sensuell och enkel. Den är tillverkad av silikon med en TPR infästning. Denna återanvändbara analrengöring är hållbar och följsam med kroppen.

Med COLT Bum Buddy Black får du en läcker och sensuell douching upplevelse som bara väntar på att du ska njuta.

Analsex är bäst när det är rent, och med COLT Bum Buddy Black analrengöring så är detta ett kropps säkert, hygieniskt och överlägset rengöringssystem som inte kan slås. Använd alltid COLT Bum Buddy Black med ett vattenbaserat glidmedel för komfort vid insättning.

Rengör COLT Bum Buddy Black med varmt vatten och tvål eller med en leksaksrengöring. COLT Bum Buddy Black har en längd på 15 cm och en diameter på 2,5 cm.

Mer information
Längd15 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter2,5 cm
EAN716770082060
Skriv en recension
Du recenserar:COLT Bum Buddy Black
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.