COLT Pumper Plug

439 kr
I Lager
SKU
195967

- Uppblåsbar
- Mjuk silikon
- Enkel ventil

Mer information

COLT Pumper Plug

Om du vill ta dina anala lekar till nästa nivå så är COLT Pumper Plug den leksaken du söker. COLT Pumper Plug kanske inte ser så stor ut till en början men när du väl börjar pumpa upp pluggen så får du se på storlek.

Med några enkla pumpar kommer du känna hur COLT Pumper Plug fyller upp din anal och stretchar ut den. COLT Pumper Plug har en smal spets så du enkelt kan föra in den innan du börjar pumpa upp denna otroliga leksak.

COLT Pumper Plug är tillverkad i mjuk silikon för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. För att underlätta insättning och öka din njutning kan du använda ett vattenbaserat glidmedel som är speciellt utvecklat för analen.

När du är klar med COLT Pumper Plug kan du enkelt lätta på trycket genom att vrida på ventilen på slangen vilket gör COLT Pumper Plug väldigt enkel och säker att använda.

COLT Pumper Plug har en stadig sugkopp i botten som gör att pluggen inte åker in för lång och som gör att du kan placera den på de flesta platta ytor. Rengör COLT Pumper Plug med tvål och vatten eller med en leksaksrengöring före samt efter användning.

Mer information
Längd11.5 CM
MaterialSilikon
Diameter3.5 cm
VattentåligJa
Skriv en recension
Du recenserar:COLT Pumper Plug
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.