COLT Weighted Kettlebell Ring

479 kr
I Lager
SKU
196472

- Vikt
- Vattentät
- Uppladdningsbar

Mer information

COLT Weighted Kettlebell Ring

COLT Weighted Kettlebell Ring är en svart uppladdningsbar penisring. De manliga-centrerade nöjesinnovatörerna på Colt har skapat en rad leksaker tillägnad den maskulina nöjes sökaren.

Oavsett om du är en nybörjare eller en pionjär, är COLT Weighted Kettlebell Ring här för att förbättra din njutning. Den vibrerande penis vikten är ansluten till den stretchiga, hållbara ringen täckt i rader med 12 intensiva funktioner av vibrationer.

COLT Weighted Kettlebell Ring är bra för alla förbättringsnivåer. COLT Weighted Kettlebell Ring kan bäras hela dagen för att försiktigt öka längden. De icke-porösa, allergivänliga silikonen passar perfekt med ditt favorit vattenbaserade glidmedel.

Njut av ett dopp med denna vattentäta ring och omfamna kraftfulla vibrationer i badkar, dusch eller badtunna. Anslut den medföljande USB-kabeln till laddningsporten och ladda upp COLT Weighted Kettlebell Ring på 50 minuter.

COLT Weighted Kettlebell Ring har en diameter på 3,75 cm. Rengör din COLT Weighted Kettlebell Ringmed vatten och tvål eller med en leksaksrengöring.

Mer information
MaterialSilikon
FärgSvart
BatteritypUppladdningsbar
Diameter penisring3,75 cm
EAN716770091208
Skriv en recension
Du recenserar:COLT Weighted Kettlebell Ring
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.