FF Deluxe Door Cuffs

619 kr
I Lager
SKU
59600

- Justerbar
- Slitstark
- Hänger på dörren

Mer information

FF Deluxe Door Cuffs

FF Deluxe Door Cuffs låter dig förvandla vilken vanlig dörr som helst till en erotisk bondage lekplats för spännande vuxenlekar. Spänn fast din partner med FF Deluxe Door Cuffs vilket är något annat är vanliga handklovar och njut av att få penetrera hen utan motstånd.

FF Deluxe Door Cuffs är mycket enkel att använda, dra bara över de två metall tuberna över dörren, sen stäng och lås så är din partner säkert fastbunden i FF Deluxe Door Cuffs mellan dörren och dörrkarmen. De hållbara metall tuberna som ingår i FF Deluxe Door Cuffs håller sig fast när dörren är stängd utan att repa eller skada dörren med synliga märken.

De tjocka läder handbojorna som ingår i FF Deluxe Door Cuffs är justerbara för att passa de flesta, de slitstarka nylon remmarna kommer att hålla din partner på plats och förhindra hen från att smita. Utforska nya positioner och spännande fantasier med FF Deluxe Door Cuffs som du aldrig trodde var möjliga medans din partner är fastbunden och i din kontroll. En ögonmask medföljer med FF Deluxe Door Cuffs för att göra det hela ännu mer spännande.

Mer information
FärgSvart
EAN603912307979
Skriv en recension
Du recenserar:FF Deluxe Door Cuffs
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.