Fifty Shades Of Grey Silicone Pleasure Balls

329 kr
I Lager
SKU
25101
  • Passar både sololek & partnerlek
  • Fint silikon och ABS-material
  • Ger härliga naturliga vibrationer

Mer information

Fifty Shades Of Grey Silicone Pleasure Balls de luftfyllda knipkulorna som tar dig på ett sensuellt äventyr du sent ska förglömma! Kulorna knådar skönt din interiör och får dig att trängta efter mer. Sinnesförnimmelsen är på topp och dina intima känslor når höjder du aldrig trodde att de skulle kunna nå!
Dessa supersexiga silverkulor är tillverkade i fint ABS-material som omsluts av ett hölje av högklassigt, mjukt, kroppsäkert silikon som behåller intensiteten på en hög nivå och dessutom ger en härligt roterande och tyngande känsla! Kulorna sitter troget samman med ett snöre, även det av silikon.  Använd dessa lukulliska knipkulor till din sololek eller inkludera dem i älskogen som du delar med en partner eller fler.

 

Pressa ut lite vattenbaserat glidmedel på kulorna och låt dem bana väg in i dig en efter en, åh vad skönt! Varför inte kombinera dem med ett par handfängsel? Eller kanske en ögonbindel? Ja bara fantasin sätter gränser, så låt den flöda ordentligt! Rengör dem med vår prima sexleksaksrengörare.


Mer information
Längd17 cm
MaterialSilikon
FärgMulticolor
Diameter3.8 cm
EAN5060108819961
Skriv en recension
Du recenserar:Fifty Shades Of Grey Silicone Pleasure Balls
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.