Fisting glidmedel

Att skaffa rätt glidmedel är inte alltid lätt. Vi har många olika typer av glidmedel här hos oss på Vuxenkul. Allting beror på vad för typ av effekt man önskar att glidmedlet ska ha. Vi har våra vanliga vattenbaserade glidmedel, silikonbaserat glidmedel, hybrid och oljebaserat och samt glidmedel med smak. Vid vissa typer av sexupplevelser kan man istället behöva något som heter Fisting Glidmedel. 

Fisting Glidmedel är till för att användas då man sätter in knytnäven (ibland också en bit av armen) i slidan eller analen. Fisting glidmedel gör det enklare att komma åt och skapar en skönare känsla. Det är dock väldigt viktigt att man gör rätt så att inte skador uppstår. Se gärna till så att kvinnan är tillräckligt upphetsad och avslappnad för bästa känsla. Glidmedlet är mycket neutral i lukt och kan även användas tillsammans med kondomer och handskar. 

Vi på Vuxenkul har en hel del Fisting Glidmedel för dig. 

Vår Butter Fisting kräm 500 ml är en speciell kräm för anal penetration. Krämen är tjockare än vanliga glidmedel vilket gör penetrationen jämnare. Den är skonsam mot huden, förblir slät under en lång tid och är fri från parfymer. 

Våra andra alternativ är Mr B Fist Hot Lube som är ett silikonbaserat varmt glidmedel som gör det skönare att tränga sig in och ger en behaglig känsla. Det stora amerikanska märket Elbow Grease både med och utan värmande effekt finns fortfarande på marknaden och vi har dem. Elbow Grease är en mineraloljebaserad, tjock kräm. Dess viskositet är utsökt och har varit en storsäljare i många år! 

Tveka inte på att höra av dig om du behöver hjälp med att hitta rätt Fisting Glidmedel eller om du bara har några frågor om våra produkter. Vi finns alltid till hands för dig!

Nyhet
Fist it Numbing 500 ml
- Bedövande- Vattenbaserad- Förenklar fisting
349 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
FärgVit
FormulaKräm
Volym500 ml
EffektBedövande
EAN8714273071200
K Creme
- Långvarigt- Tjock konsistens​​​​​​​- Parabenfri
169 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid
K Lube Powder
- Pulver- Vattenbaserat- 20 L
459 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Volym20 l
EAN609613797002
Mr B Fist Hot Lube
- Värmande- Silkeslen- Silikonbaserat
369 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Volym500 ml
EAN8718788019313