Glidmedel med Smak

Ska du och din partner njuta av en trevlig stund tillsammans eller ska du njuta lite på egenhand? Hitta rätt glidmedel är ibland svårt, men hittar man ett glidmedel med smak kanske valet blir mer självklart. Många uppskattar den fräscha doften man får på köpet, vilket gör att sexupplevelsen får ett upplyft. Även under intima massagestunder är glidmedel med smak mycket attraktiva att använda då den ger en avkopplande doft. 

Det finns många typer av olika glidmedel, det gäller att hitta det som passar för just dig eller er. Vi har glidmedel med smak. Varför ska man ha glidmedel med smak? För att uppleva en skönare och friska känsla gör sexet mycket roligare. Många älskar att använda smaksatt glidmedel vid te.x oralsex för att få en fräschare känsla. Ofta har också smaksatt glidmedel en fräschare doft vilket också gör att sexupplevelsen blir bättre och mer attraktiv.

Vi på Vuxenkul erbjuder två typer av glidmedel med smak. Det välkända varumärket Durex har här hos oss två produkter som är smaksatta. Ett som är smaksatt med jordgubb, det fastnar inte och lämnar efter sig en len känsla på huden. Den är säker att använda tillsammans med kondomer. Flaskan innehåller 50 ml. 

Vår andra produkt från Durex är smaksatt med körsbär och har exakt samma effekt som den andra med jordgubbssmak. Dessa två finns till ett mycket bra pris där man får ut mycket av produkten. Beställer ni den idag så får ni den inom 1-2 dagar. 

Behöver ni hjälp med att hitta rätt typ av glidmedel så tveka inte på att höra av er till oss. Vi hjälper er mer än gärna och svarar på alla typ av frågor angående våra produkter. Välkomna!

Durex Play Sweet Strawberry 50 ml
Glidmedel av högsta kvalité Flaska i fräsch och smidig design på 50ml Med en frisk smak av sommarjordgubbar!
119 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Volym50 ml
SmakJordgubb
EAN5038483869642
Durex Play Cherry 50 ml
Vattenbaserag glidmedel för alla tillfällen och användningsområden Fräsch flaska med frisk design på 50ml Smak och aroma av sommriga körsbär!
119 kr
  • 100% Diskret leverans
  • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Volym50 ml
SmakKörsbär
EAN5038483447734