Impress "Tounge"

Slut på lager
SKU
Impress "Tounge"

-Vattentät
-Förstklassigt silikonmaterial
-12 intensiva vibrationsfunktioner

Mer information

Rea

Med Impress "Tounge" så tar du minsann kontrollen över ditt eget sexliv, rakt i händerna! Denna eggande dildo har en tryckkänslig kontrollplatta med vilken du lätt kan styra dess hastighet och vibrationer. Bara pressa på för att uppleva alla dess progressiva hastigheter. Den har ju hela 12 intensiva funktioner samlade i en dubbelmotor! Nästan för bra för att vara sant, kommer du att tänka, när du upplever hur vibrationerna eskalerar inne i dig.
Denna innovativa massagestav har en sömlös, silkeslen yta och är tillverkad av förstklassig silikon, och den flexibla axeln följer hela tiden med dina rörelser. Med lite vattenbaserat glidmedel så ska du se att den blir din bästa vän. 

Impress ”Tounge” är som gjord för att du ska få uppleva erotikens paradis! Den vackra ljusblå färgen känns avkopplande och smälter lätt in hemma bland dina övriga attiraljer, så du behöver aldrig oroa dig för att hamna i pinsamma situationer. Denna produkt är dessutom väldigt enkel att använda och drivs av tre AAA-batterier, dessutom är den helt vattentät så du kan njuta även i duschen eller på stranden! Rengör den efter användning med vår prima sexleksaksrengörare!


Mer information
Längd10,75 cm
MaterialSilikon
Diameter3,75 cm
BatteritypAAA
Skriv en recension
Du recenserar:Impress "Tounge"
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.