Jubilee Dual Vibe Massager

349 kr
Slut på lager
Endast 0 kvar
SKU
32100
  • Multispeed

  • Vattentät

  • 2st kraftfulla vibratormotorer!

Mer information

Nu bär det av!
Jubilee Dual Vibrating Massager är en fantastisk rabbit vibrator med två stycken kraftfulla vibratormotorer med flera olika hastigheter och styrkor. Den ena motorn är speciellt anpassad för att ge rätt styrka för klitoris medans den andra motorn sitter i skaftet som förs in. Med de klassiska kaninöronen och hela 13cm penetration så kommer denna sexleksak garanterat att ta dig till de nivåer av himmelriket som du alltid hoppats på att besöka!
 
 
Totallängden på denna vibrator är 23cm, den är tillverkad i kroppsvänligt TPE material och är helt vattentät så du kan använda den i badet eller ute i regnet hur mycket du vill. Glöm bara inte att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel för en erotisk stund. Jubilee Dual Vibrating Massager drivs med 2s AA batterier så att du enkelt kan sätta i nya fräscha batterier och leka när du vill så slipper du vänta på ett uppladdningsbart batteri när lusten faller på! 

 
Efter leken så är det bäst att rengöra med ljummet vatten och parfymfri tvål och därefter en bakteriedödande leksaksrengöring.
Oavsett vart eller med vem så kommer denna rabbit att bli en favorit i leksaksgömman och till ett väldigt fördelaktigt pris!
 
 
Mycket nöje önskar vi på Vuxenkul
Mer information
Längd15 cm
MaterialTPE
FärgLila
BatteritypAA
EAN657447091827
Skriv en recension
Du recenserar:Jubilee Dual Vibe Massager
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.