Klittra of Sweden

599 kr
I Lager
SKU
195184

- Liknar oralsex
- Kraftfulla vibrationer
- Uppladdningsbar

Mer information

 

Klittra of Sweden

Klittra of Sweden är baserad på designen av en roll-on deo, den här häftiga vibratorn är något alldeles extra. Fyll Klittra of Sweden med det medföljande glidmedlet, med ditt eget favorit glidmedel eller varför inte en stimulerande klitoris gel.

Det ingår ett vattenbaserat glidmedel från EROS på 50 ml. Roll-on kulan på Klittra of Sweden vibrerar samtidigt som den smörjer med stimulerande glid eller gel. Det blir en blöt och skön känsla liknande oralsex.

Klittra of Sweden's rullande kula i kombination med de kraftfulla vibrationerna gör detta till en upplevelse utöver det vanliga. Klittra of Sweden är en riktigt unik vibrator som tar dig till himlen.

Rulla den över klitoris eller varför inte utforska andra ställen på kroppen. Klittra of Sweden är mycket diskret utformad. Sätt på locket och den ser ut som vilken vanlig deo som helst.

Klittra of Sweden har ett inbyggt kraftfullt batteri, som enkelt laddas upp med medföljande USB-kabel. Rengör Klittra of Sweden med vatten och tvål eller med en leksaksrengöring.

 

Mer information
Längd11 cm
MaterialABS
FärgLila
Diameter5 cm
BatteritypUppladdningsbar
EAN7707308484787
Skriv en recension
Du recenserar:Klittra of Sweden
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.