Köpvillkor


1. Köp
Vi lagerhåller samtliga varor i webshopen. Varorna finns också till försäljning i våra fysiska butiker i Göteborg.

2. Leveranstid
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar, i de allra flesta fall skickar vi samma dag vi fått din beställning om ni lagt ordern innan klockan 15.00

3. Fraktkostnad

I dagsläget säljer vi bara till personer i Sverige. Fraktkostnaden för beställningar under 1000 SEK är 39 SEK plus eventuell postförskottsavgift, för beställningar över 1000 SEK så är det fri frakt och vi står för postförskottsavgiften.

4. Priser och betalning
Alla priser är inklusive moms men exklusive frakt, fraktpriset tillkommer i kassan. Vi föredrar att ni betalar med Klarna Checkout, men vi kan även skicka med postförskott och då tillkommer även postförskottsavgiften.

5. Ångerrätt / Byte / Öppet köp

Vi följer distans avtalslagen. Av hygiensiska skäl så har vi tillsvidare inte öppet köp eller bytesrätt på våra varor. Ångrar du ditt köp inom loppet av 14 dagar så har du dock rätt att få pengarna tillbaka, detta regleras i distansavtalslagen. Då sänder du varan till Truck Videocenter AB Backa Bergögata 2, 422 46 HISINGS BACKA, vi rekommenderar dig att sända det med REK då du har ansvaret om paketet kommer bort. Sänd ej med postförskott, dessa paket löser vi inte ut. Det är också du som kund som står för returfrakten tillbaka till oss. Tänk på att varan måste vara oanvänd och i obruten förpackning. När vi fått varan till oss och om det visar sig att varan är i korrekt skick så krediterar vi hela beloppet direkt om Ni har betalat med Klarna och inom 30 dagar om ni betalat för varan med postförskott.

6. Reklamation / Garanti
Vi kontrollerar alltid att produkterna fungerar innan vi skickar iväg dessa, detta gör vi genom att testköra produkterna i några sekunder med nya fräscha batterier. Skulle det ändå visa sig att vara är ur funktion när ni får den, skicka då omedlbart in en reklammation via mail på info@vuxenkul.se.

7. Outlöst försändelse
Om du inte löser ut ditt paket och låter det gå i retur så debiterar vi dig 500 SEK för att täcka våra merkostnader.

8. Eventuell tvist
Vi följer alltid allmänna reklammationsnämnden beslut.

9. Hantering av personuppgifter
I samband med din registrering/ditt köp så godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter på sedvanligt sätt. Du kan med hänvisning till personuppgiftslagen alltid ta del av vad vi har registrerat om dig och du kan alltid begära att vi raderar dessa uppgifter, vilket vi då omgående kommer att göra. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.