Kroppssele i läder

1 982,53 kr 2 959 kr
I Lager
SKU
197345

-Fint lädermaterial
-Spännen för bästa passform
-Tillhörande kukring som rycker skönt

Mer information

33%
Rea

Glid in på klubben, darkroom:et, garagefesten eller svassa runt och känn dig sexig och lysten hemma iklädd denna snygga kroppssele i äkta läder! Den har breda, justerbara remmar med 8 stycken spännen, 4 stycken O-ringar i krom samt en penisring som löstagbar och utbytbar. På så vis är den är mycket lätt att justera för bästa passform. 

Oavsett om du vill visa upp dig för folk eller bara umgås med dig själv så kommer detta läderharnesk att ge dig sensuell njutning och mycket glädje. Visst är det underbart att känna sig sexig? Det välslagna lädret ligger mycket skönt mot din hud och varje steg du tar får dig att rysa av välbehag! Det drar även skönt i kuken som är omsluten av kukringen när du rör dig fram och tillbaka.

Titta gärna igenom våra fina kollektion kukringar för att hitta en som passar just dig! Kanske vill du ha en som vibrerar? Eller en som pillar dig i ändan lite? Sortimentet är stort. Skaffa detta läckra harnesk till din garderob och tillåt dig att känna dig som den sexiga gud du är!

Mer information
MaterialLäder
FärgSvart
Skriv en recension
Du recenserar:Kroppssele i läder
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.