Latex Handskar

499 kr
I Lager
SKU
195797

- Klibbar inte
- Klorerat latex
- Enkla att använda

Mer information

Latex Handskar

Latex handskar är den perfekta accessoaren tillsammans med dina andra latexplagg. Ta på dig dessa korta, svarta och sexiga latexhandskar och njut av känslan att du kan göra precis allt du själv vill. Förför din partner och låt fantasin skena iväg med Latex Handskar.

Latex Handskar är mycket enkla att ta på utan massa puder och olja. Latex Handskar är eleganta och slutar precis vid handleden dom är också tillverkade utav klorerat latex. Det klorerade latexmaterialet som Latex Handskar är tillverkad i klibbar inte mot huden och gör dom därför enkla att trä på armen för en sofistikerad med sexig look. Latexmaterialet åldras långsammare än andra material och du kommer därför att kunna maximera hållbarheten och användningen av handskarna.

Latex Handskar bör förvaras mörkt och svalt. Du kan välja mellan olika storlekar så att du får den bästa passformen. För att förlänga hållbarheten på Latex Handskar kan du använda vårat Latex Care Set som erbjuder dig alla olika produkter som tar hand om dina latex plagg. OBS latex kan framkalla allergi.

Mer information
MaterialLatex
FärgSvart
Skriv en recension
Du recenserar:Latex Handskar
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.