Latex Helkropps Body

1 701,13 kr 2 539 kr
I Lager
SKU
195877

-Snygg design
-Fint latexmaterial
-Känns otrolig skön mot huden
  

Mer information

32%
Rea

Drömmer du om att bli catwoman? Eller har du porriga dominatrix-fantasier! Vad du än fantiserar om så är denna Latex Helkropps Body ett självklart val för dig som vill känna dig som en gudinna! Tillverkat i läckert, svart latex av hög kvalité omsluter det din kropp som bananskalet runt en banan. Så otroligt sexigt! Framtill finns en dragkedja på 50 centimeter som gör bodyn lika lätt att iklä sig som avklä sig. I skrevet finns ytterligare en dragkedja som kan användas när hettan faller på! 

Denna lukulliska latexbody är perfekt att kombinera med exempelvis en snygg mask eller peruk! Eller varför inte addera en porrig piska? Bara dina fantasier sätter gränser, så låt dem flöda fritt!

Var noga med att ta hand om din fina latexbody och rengör den ordentligt efter bruk, gärna med våra produkter för latex. Det finns även ett komplett kit som innehåller både puder, rengöringssprej och tvättmedel. I kittet ingår också en sprej som du använder före bruk för att latexen ska skina härligt när du glider runt i din tröja! Sprejen går även att köpa separat. Tänk på att latex kan vara allergiframkallande.

  

Mer information
MaterialLatex
Skriv en recension
Du recenserar:Latex Helkropps Body
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.