Latex Klänning

1 118,23 kr 1 669 kr
I Lager
SKU
195861

- 2-vägs-dragkedja
- Härligt latexmaterial
- Cool och förförisk look

Mer information

33%
Rea

Latex Klänning

Känner du dig eller vill du känna dig ordentligt stygg? Oavsett din förnimmelse så kommer denna lukulliska och porriga latexklänning att ge dig eggande stunder som du aldrig trodde att du kunde uppleva. Den har en ståndaktig krage och korta ärmar, formen är rak och sträcker sig hela vägen ner till knäna. Framtill finns en genomgående 2-vägs-dragkedja så att du öppna upp klänningen från det hållet där begäret är som störst. Denna latexklänning är cool och förförisk!

Den passar alldeles utmärkt till rollspel, särskilt om du vill agera som fångvakterska, vampyr, pilot eller bambatant. För en ännu mer sexig upplevelse så kan du kombinera denna klänning med ett par läckra strumpbyxor, en snygg peruk, en mask eller varför inte ett par lukulliska trosor?

Var noga med att ta hand om din fina latexklänning och rengör den efter bruk, gärna med våra rengöringsmedel för latex. Det finns även ett komplett kit som innehåller både puder, rengöringssprej och tvättmedel. I kittet ingår även en sprej som du använder före bruk för att latexen ska skina vackert när du glider runt i ditt plagg! Den sprejen kan du även köpa separat. Tänk på att latex kan vara allergiframkallande.

Mer information
MaterialLatex
FärgSvart
Skriv en recension
Du recenserar:Latex Klänning
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.