Latex öppen BH

669,33 kr 999 kr
I Lager
SKU
195700

-Fint latex
-Juterbara axelband
-Formar sig fint runt brösten

Mer information

32%
Rea

Vill du vara sexigast på festen? Syndigast i sänghalmen? Vill du få hakorna att falla stumt till marken? Vill du få fittorna våta? Kukarna att stå? Allt detta med bara ditt blotta framträdande? Ja men då är denna svarta latexbehå något för dig! Den framhäver dina bröst vackert med sin öppna bygel och i mitten av plagget sitter några fina rosa rosetter och andra gulliga attiraljer. Axelbanden kan lätt justeras för bästa passform, för du vill väl att behån ska sitta som en smäck!

Om du vill krydda till det lite mer eller piffa till dig själv ytterligare så kan du med fördel kombinera detta plagg med några av våra andra produkter, exempelvis ett fint midjeliv av latex, eller varför inte en porrig mask? Kanske en peruk? Eller ett par lukulliska strumpbyxor? Ja bara fantasin sätter gränser för din kreativitet, så låt den flöda!

Var noga med att ta hand om ditt fina latexplagg och rengör det efter användning, gärna med något av våra rengöringsmedel för latex. Det finns även ett helt kit som innehåller både puder, rengöringssprej och tvättmedel. I kittet ingår även en sprej som du använder före användning för att latexen ska skina fint när du glider runt i det! Den sprejen kan du även köpa separat. Tänk på att latex kan vara allergiframkallande.

 

Mer information
MaterialLatex
FärgSvart
Skriv en recension
Du recenserar:Latex öppen BH
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.