Latex Waist Cincher

1 071,33 kr 1 599 kr
I Lager
SKU
195581

-Fint latexmaterial
-Spännen och snören för bästa passform
-Formar din midja sexigt och ger timglaskänsla

Mer information

33%
Rea

Latex Waist Cincher är ett supersexigt midjeliv som ser till att din midja framhävs fint och ger dig en sexig timglaskänsla. Nu behöver du inte längre vara avundsjuk på drottning Silvia, du kan få precis samma midja som hon hade när hon gifte sig med konungen. Kanske gömmer dig sig ett midjeliv under alla drottningens kläder idag, för hennes midja är föga förändrad efter 40 år!

Detta plagg glänser underbart och betonar din midja perfekt med hjälp av formstavar. Framtill sitter ett spänne och baktill finns en snörning. Midjelivet är tillverkat i 100% latex.
För en ännu mer eggande upplevelse så kan du kombinera detta plagg med en snygg peruk, ett par sexiga strumpbyxor, en mask eller varför inte några porriga trosor?

Var noga med att ta hand om ditt fina latexplagg och rengör det efter användning, gärna med något av våra rengöringsmedel för latex. Det finns även ett helt kit som innehåller både puder, rengöringssprej och tvättmedel. I kittet ingår även en sprej som du använder före användning för att latexen ska skina fint när du glider runt i det! Den sprejen kan du även köpa separat. Tänk på att latex kan vara allergiframkallande.

 

Mer information
MaterialLatex
FärgSvart
Skriv en recension
Du recenserar:Latex Waist Cincher
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.