Leticia She Loves You

1 607,33 kr 2 399 kr
I Lager
SKU
25901

- Justerbar
- Skönt material
- Realistisk

Mer information

33%
Rea

Leticia She Loves You

Leticia She Loves You är en högklassig docka. Denna uppblåsbara sex docka heter Leticia och väntar redo på att få skämma bor dig med alla olika tricks hon har. Leticia She Loves You har ett fint ansikte som är inramat med långt brunt hår.

Leticia She Loves You är väldigt realistisk från ansiktet till hennes händer och fötter. Hennes händer och fötter har även rosa nagellack för att bli mer verklighetstrogen. Leticia She Loves You har mjuka, stora bröst.

Leticia She Loves You har ett halt anus och en vagina som är tillverkade av ett hudliknande TPE material och de är realistiska så de ska va så naturligt som möjligt. För att öka njuningen kan du lägga till ett vattenbaserat glidmedel. Du kan lägga till den medföljande vibratorn för att känna en större njutning.

Vibratorn behöver 2 AA batterier vilket säljes separat. Med Leticia She Loves You får du med en förvaringsväska, en pump och ett reparations set. Rengör Leticia She Loves You med tvål och vatten eller med en leksaksrengöring före samt efter användning.

Mer information
MaterialPVC
FärgVit/Hudfärgad
EAN4024144520541
Skriv en recension
Du recenserar:Leticia She Loves You
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.