Little Chroma By JimmyJane

890,43 kr 1 329 kr
I Lager
SKU
40701

- Lätt att ta med
- Vattentät
- Tystlåter och kraftfull

Mer information

33%
Rea

Little Chroma By JimmyJane

Little Chroma By JimmyJane är en älsklig vibrator som kan ge dig njutningar du aldrig trodde att du kunde uppleva! Denna vattentäta favorit har en klassisk, enkel form för intern eller extern stimulering. Den är i princip helt tyst men levererar ändå helt galna vibrationer! Den är mycket lätt att ta med sig då den mäter knappa 13 cm i längd och 1,5 cm i diameter. Fantastiskt eller hur?

Du kan diskret smyga ned den i väskan och ta dig en liten skön onanistund på arbetstoaletten, restaurangen, butiken, ja bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra med din Little Chroma! Denna läckra vibrator är då sannerligen stressens fiende med tanke på att den kommer att stoppa dig från att ständigt vara på språng! Du kommer vilja leka med den hela tiden, och vet du vad? Du förtjänar det!

Ta gärna med en liten tub vattenbaserat glidmedel i väskan för att göra leken smidigare och skönare! Skaffa en Little Chroma till din samling idag och kasta dig in i den spontana erotikens värld! Finns i tre fina färger; svart, lila och röd.

Mer information
Längd13 cm
MaterialAluminium
Diameter1,5 cm
BatteritypAA
Skriv en recension
Du recenserar:Little Chroma By JimmyJane
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.