Lotus Vibrator

Slut på lager
SKU
Lotus Vibrator

-10 vibrationsinställningar
-Tillverkad i ultramjukt silikon
-Träffar G-punkten skönt

Mer information

Rea

Hitta dina erogena zoner med denna lyxiga, trådlösa Lotus Vibrator som har hela tio stycken frestande vibrationsinställningar gömda i en dubbelmotor! Vibratorn är tillverkad i ultramjukt premiumsilikon för komplett komfort och formen är designad för högsta möjliga erotiska upplevelse!

Specialmotorn med hög styrka ger kraftfulla vibrationer som kommer att skaka om det likt ett vulkanutbrott i underlivet. Myspysigt? Ja! Härligt? Ja! Paradisiskt! Givetvis! Orgasmen är sannerligen ett faktum med din Lotus Vibrator. Bered dig på att du och din G-punkt ska nå nya höjder tillsammans!

Laddaren har en USB-port och är lätt att ansluta till en dator eller till en adapter för vägguttag. På vibratorn finns upplysta kontroller så att du kan avnjuta din sexiga dildo även efter mörkrets inbrott. Höljet på dildon är finurligt designad med ett stänkskydd för enkel rengöring efter användning.
Använd endast vattenbaserat glidmedel till denna leksak då silikonbaserat glidmedel kan ha en skadlig inverkan på leksakens livslängd.

Rengör den efter bus med vår prima sexleksaksrengörare. Varför vänta? Skaffa din Lotus Vibrator idag och kasta dig i Cupidos armar! Finns i svart, rosa och lila. Insättningsbar längd 12 cm. Diameter 4,4 cm.

Mer information
Längd22,5
MaterialSilikon
Diameter3,5
BatteritypUppladdningsbar
VibrationJa
Skriv en recension
Du recenserar:Lotus Vibrator
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.