Magic Tales Black Magic Dolphin

399 kr
I Lager
SKU
29700
  • Skönt TPR-material

  • 100% vattentät

  • 12 vibrationsinställningar

Mer information

Magic Tales Black Magic Dolphin är dildon som tar dig på en helt otrolig tur à la 360 grader! En massiv dildo tillfredsställer ditt yttre och en syndig liten delfin busar med ditt yttre! Ja både slidan och klitoris får njuta till fullo med denna lukulliska sexleksak som mäter hela 21 cm i längd och 3 cm i diameter. Helt fantastiskt inte sant!?
Dildon i sig roterar och de härliga kulorna inuti snurrar runt och ger dig en uppsjö av välbehag. Se till att ljudisolera hemmet eller vänta tills kollegorna på jobbet gått hem innan du låter denna sannerligen porriga dildo ta dig med storm! Det sköna TPR-materialet känns skönt mot din hud och dildon är dessutom helt vattentät så du kan bringa den till stranden eller duschen utan att rädas en katastrof. En inre orgasmisk kalabalik kan du dock vänta dig!


Glöm inte att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel när du leker med denna fina sexleksak och rengör den efter lek med vår prima sexleksaksrengörare. Om du räds att bli vräkt på grund av dina högljudda stön så rekommenderar vi även att du införskaffar en sexig gagball till din samling! Denna läckra vibrator drivs med 3 stycken AAA-batterier som inte ingår.

 

 

Mer information
Längd21 cm
MaterialTPR
FärgSvart
Diameter3 cm
BatteritypAAA
EAN8053629696118
Skriv en recension
Du recenserar:Magic Tales Black Magic Dolphin
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.