MeSeduce Fanny Body Black L/XL

399 kr
I Lager
SKU
194050
  • God passform
  • 100% Polyamid
  • Elegant och erotisk!

Mer information


MeSeduce Fanny Body Black är en dunderhet body gjort utav porrigt svart polyamid och kommer i storlekarna L/XL. Detta plagg utstrålar förförelse och klass med sina guldfärgade dragkedjor som löper från bysten ner till ljumsken och som samtidigt ser till att detta sexiga plagg sitter bekvämt och framhäver dina erotiska former. Med detta plagget separerar du din åskådare logiska tänkande ifrån verkligheten och lämnar denne med hårt pumpande puls och sensuellt begär!

 

Denna body skulle i en bättre värld endast kunna införskaffas med licens på grund utav den förödande effekt den har på alla åskådares motståndskraft, det är rent utav fusk att gå klädd i detta plagg som vrålar feminin gudomlighet och en "jag tar vad jag vill ha" attityd. För rikets säkerhets skulle så avråder vi starkt från att kombinera detta plagg med andra erotiskt framhävande munderingar men vill du absolut testa gränser och förmodligen orsaka hjärtattacker och hjärnblödningar vart än du visar upp dig så kan kan du även kolla in ett par härliga stay ups, eleganta handskar och en åh så upphetsande och mystisk mask...

 

Men säg inte att vi inte varnat dig. Likt Alexander den store kan du också komma att finna att för mycket makt är en börda.

Mer information
FärgSvart
StorlekLarge/Xlarge
EAN5901854509952
Skriv en recension
Du recenserar:MeSeduce Fanny Body Black L/XL
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.