Nyheter

Totalt 16 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4
2018-02-03

Vi har dessvärre upplevt lite strul med rabattpriset och en del kampanjkoder. Detta är nu åtgärdat. I shopen har vi nu 20% rabatt. Om du använder kampanjkoden VK2018 så bjuder vi på ytterligare 10% i rabatt.

Shoppa på!

Trevlig helg!

2018-01-24

Vi har nu skapat en ny varugrupp där ni kan ta del av våra favoriter, och först ut är Erotist Coxy 2in1, nedan följer en liten beskrivning. 

Womanizer, Satisfyer och nu även Erotist Coxy 2in1, en vakuumstimulator i världsklass och som extrafunktion så vibrerar den andra änden och kan användas som en tradionell vibrator. Vakuumstimulatorn har 10 olika lägen och vibratordelen har 16 olika lägen. De båda funktionerna kan användas var för sig eller båda på samma gång. Erotist Coxy 2in1 är tillverkad helt i medicinskt silikon och självklart är den uppladningsbar så du behöver aldrig byta batterier i den. Den levereras i en exklusiv grå sammetspåse. Denna underbara sexleksak är en av vuxenkuls absoluta favoriter och troligen en av våra framtida storsäljare. Självklart är den helt vattentät.

 

 

2018-01-23

Vi håller nu på att finsortera sortimentet och delar upp varorna i fler undergrupper så att det skall bli lättare för Er besökare att navigera i webshopen.

Ha en trevlig vecka

2018-01-05

Från och med idag Fredagen den 5 januari 2018 så kommer vi att REA ut porrdvder i våra två fysiska butiker, filmerna har tidigare kostat upp emot 299 kronor stycket, vi gör detta för att skapa mer plats för att kunna utöka vårat sortiment av sexleksaker. Till en början så begränsar vi antalet dvd per kund och dag till 3 stycken, vill du sedan köpa fler så gäller ordinarie pris. I vår butik Truck Videocenter finns det väldigt mycket mer DVDer än i vår butik Videoshopen. Dock så kommer det till en början finnas ungefär lika många 9-kronorsfilmer i vardera butik. Vi kommer kontinuerligt att fylla på utbudet av billig DVD beroende på hur mycket som säljs. 

Välkomna

2017-12-28

Äntligen så kan vi visa er lagerstatusen i respektive butik för varje vara. Detta skall ses som en fingervisning huruvida varan du söker finns i lager på antingen Truck Videocenter eller på Videoshopen. Vi reserverar oss ändå för att det ibland kan visas felaktig information. Vi inventerar vårat lager regelbundet så vi hoppas att det stämmer så nära 100% som möjligt. Vi hoppas att Ni uppskattar den nya funktionen.

Totalt 16 poster
Sida 1 av 4
1 2 3 4