HUR SNABB ÄR LEVERANSEN?

Vi på vuxenkul.se har allt i eget lager vilket innebär snabbare leverans. Lägger du din beställning innan klockan 15:00 så skickar vi alltid dina produkter samma dag, vilket betyder att du ska ha dem hos dig redan dagen efter. Med undantag om du bor på Gotland eller övre Norrland då det normalt är två dagars leveranstid. 

STÅR DET VUXENKUL.SE PÅ PAKETET?

Vi skickar alla våra beställningar i diskret, brun eller vit kartong och det står inte vart paketet kommer ifrån. Allt är 100% diskret och du har inget att oroa dig över.

HUR KAN JAG SPÅRA MITT PAKET?

Om du vill spåra ditt paket så är det enklast att skicka ett mail till info@vuxenkul.se eller ringa 031-58 32 14 och förklara ditt ärende.

JAG VILL REKLAMERA MIN VARA, HUR GÖR JAG?

Att reklamera varor är väldigt enkelt. Du behöver endast skicka ett mail där du beskriver felet på produkten till info@vuxenkul.se. Om du vill vara extra tydlig kan du bifoga en bild/film på varan. Desto tydligare, desto enklare är det för oss att fortgå med ärendet. 

HAR NI ÖPPET KÖP?

Av hygieniska skäl har vi inte öppet köp. Däremot har ni alltid enligt lag ångerrätt i 14 dagar, så länge varan inte är använd och förpackningen är i nytt skick.