Om oss

Det glädjer oss att du vill veta mer om oss. 

 

Trots att vi är en relativt nystartad webbhandel har vi lång erfarenhet då vi funnits på marknaden sedan 1989, och har sedan dess byggt upp välfungerade inköpskanaler med fantastiska priser. 

 

Det låter kanske självklart, men vi på vuxenkul.se ser kundnöjdhet som en kärna för vår verksamhet. Med målet att bli den störta webbhandeln inom erotik finns inte utrymme för misstag eller missnöjda kunder. Därför är det viktigt för oss att ha en bra kontakt med kunderna om ett fel skulle uppstå. Tveka aldrig att ta kontakt med oss via mail: info@vuxenkul.se

 

Vi har också två fysiska butiker i Göteborg som är ett bevis på vår tillförlitlighet. Vuxenkul Stigs Center, Backa Bergögata 2 och Vuxenkul Backaplan, Färgfabriksgatan 3. Vilket faktiskt gör oss till en av få butikskedjor i branschen. 

 

Vi kan men glädje och självförtroende säga att vi har det absolut största utbudet av sexleksaker i hela Göteborg, med mål att bli störst i Sverige! Kom ihåg att vi alltid finns här för att hjälpa er. 

 

Alla ordrar som vi får innan 15:00 skickas samma dag och bör levereras till er redan dagen efter. Vår beräknade leveranstid är 1-2 arbetsdagar beroende på vart i landet man bor. 

 

100% Diskret leverans är en självklarhet hos oss! Du behöver inte oroa dig att någon vet vad som finns i ditt paket. Alla paket skickas med diskret avsändare och diskret kartong utan någon som helst anknytning till vår verksamhet. 

 

Alla paket vi skickar är spårbara och levereras till ert närmsta postombud där ni sedan hämtar ut det. Glöm inte legitimation. 

 

Vi samarbetar också stolt med TrustPilot där vi samlar in kundomdömen. Läs våra omdömen här.

Besök gärna våra två andra hemsidor porrbio.se och 6dvd.se.

 

Få grannarna att banka, Vuxenkul.se

 

Tack för att ni väljer Vuxenkul!