Orchid Vibrator

Slut på lager
SKU
Orchid Vibrator

-7 vibrationsinställningar
-Tillverkad i ultramjukt premiumsilikon
-Träffar G-punkten perfekt

Mer information

Rea

Föredrar du att stryka ett visst område när du rör dig själv? En G-punktsvibrator som Orchid Vibrator kommer att ta dig dit du vill precis när du vill! Denna härliga vibratordildo har hela 7 vibrationsmönster och styrkor för att skräddarsy din massageupplevelse just så som du vill ha den.

Dess slanka, böjda design ger en maximal njutning som inte ens kommer att lämna den mest svårkomna orgasmlös. Vibratorn är tillverkad i ultramjukt premiumsilikon för komplett komfort. Specialmotorn med hög styrka ger kraftfulla vibrationer som kommer att skaka om det likt en jordbävning i underlivet. Skönt? Ja! Underbart? Ja! Exceptionellt! Självklart!

Laddaren har en USB-port och är lätt att ansluta till dator eller adapter för vägguttag. På vibratorn finns LED-upplysta kontroller så att du kan leka med den i mörkret. Som grädde på moset är den även vattentät, så du kan utan problem leka i duschen eller någon annanstans där det är vått och gott.

Använd enbart vattenbaserat glidmedel till denna vibrator då silikonbaserat glidmedel kan ha en negativ inverkan på leksakens livslängd. Rengör den efter lek med vår toppenfina sexleksaksrengörare. Varför bida? Skaffa din Orchid Vibrator redan idag och kasta dig i Eros armar! Finns i svart och lila. Insättningsbar längd 13 cm. Diameter 4 cm.

Mer information
Längd20/13 cm
MaterialSilikon
Diameter4 cm
BatteritypUppladdningsbar
Skriv en recension
Du recenserar:Orchid Vibrator
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.