överraska honom med sexiga kläder och sexleksaker

ÖVERRASKA HONOM MED EN SEXLEKSAK!

Alla killar ÄLSKAR att bli överraskade av sin partner. Här nedan listar vi perfekta produkter och ger dig lite inspiration. 

Din pojkvän älskar att få dig att komma...

...Innan din partner kommer hem så har du städat hela hemmet, och du har fått det att verka som att du inte är hemma. Allt är nedsläckt inklusive sovrummet, där du befinner dig. När han kommer hem så ropar han efter dig men får inget svar. Han blir fundersam och undrar var du tagit vägen, du skulle ju vara hemma. Lite orolig letar han efter dig i lägenheten. När han öppnar sovrumsdörren och tänder lampen möts han av dig liggandes i sängen, iklädd otroligt sexiga underkläder med snygga spetsdetaljer. Runt huvudet har du en ögonbindel och du ser ingenting. Din pojkvän försöker säga något men du avbryter honom:

-"schhhhh".

Bredvid dig har du lagt en fjäder och en G-punktsvibrator.  Han går fram till sängen och plockar upp fjädern. Du känner hur fjädern kittlar dig över hela kroppen och tillslut börjar han klä av dig trosorna. Du är våt. Försiktigt börjar han slicka och fingra dig, och utan att du vet ordet av det så har han plockat upp G-punktsvibratorn. Den tränger in skönt i dig och du njuter av starka vibrationer och kommer flera gånger. Spänningen som ögonbindeln ger gör att du kommer starkare än någonsin.

Han älskar en bra avsugning...

...och du har planerat att göra något underbart för honom. Du viskar till din pojkvän att du har en överraskning, så du trär på honom en ögonbindel och leder honom till en stol. Där sätter du honom och binder hans armar bakom ryggen så att det omfamnar ryggstödet. Där sitter han, fastbunden med ögonbindel och har inte en aning vad som komma skall. Han frågar vad som händer men du avbryter honom med ditt finger mot hans läppar. Sakta börjar du knäppa upp hans byxor och han börjar förstå vad som är på gång. Direkt känner du hur han blir hård. När han blivit helt hård överraskar du honom med att smeka en fjäder mot hans penissträng. Han rycker till och ger ifrån ett lyckligt leende. Samtidigt som du stryker hans penis med fjäderna förbereder du för nästa moment. Du tar fram en Doxy Wand och placerar den på övre sidan av hans penis, precis under ollonet. Du sätter på den lägsta vibrationshastigheten och din kille blir väldigt förvånad av hur skönt det är. Sakta men säkert höjer du vibrationerna och hans andetag blir djupare och djupare. Efter ett par minuter säger han att han är nära så fu höjer vibrationerna ytterliggare ett steg och njuter av din pojkväns strka sprut.