Platinum The Tru Feel

659 kr
I Lager
SKU
42800
  • Kompitabel med flera O-rings Strap-on selar

  • Tillverkad i hygieniskt och väldigt naturtroget Truskyn

  • Analdildo med nätstruktur för extra njutning!

Mer information


Platinum The Tru Feel är tillverkat av det nya, livliga materialet Truskyn som medför en ikonisk känsla! Aktivt skapad för känslan av äkta hud. Truskyn är tillverkat av ren, hygienisk och högkvalitativ silikon som för hand har formats för att imitera verklig hud, ända till den utsträckningen att den anpassar sig efter just din kroppstemperatur. Med sin dubbelstruktur, mjuk utsida och hård insida för att ge en skön imitation av en riktig penis ordentliga erektion så kan du vara säker på att komma åt det punkter som för dig upp i det blå.
 
 
Platinum The Tru Feel är 16,5 cm perfekt sexuell fulländning som  med säkerhet kommer bli en favorit. Analpluggen har en  förförisk form gjord för din personliga erotiska tillfredsställelse med en nätformad struktur längs skaftet för att ge en skön friktion vid penetration.
 
 
Denne analdildo är inget kort av ett mästerverk i sexleksaksvärlden och används bäst ihop med ett vattenbaserat glidmedel för att den ska hålla för många år av busiga stunder. Se också till att tvätta den ordentligt med ljummet vatten, parfymfri tvål och en bakteriedödande leksaksrengöring. Denna dildo är perfekt för att använda på egen hand eller ihop med en partner, i badet eller i badrummet, det är upp till dig! Och du, den är kompitabel med många O-rings straponselar.
 
 
Mycket nöje önskar vi på Vuxenkul
Mer information
Längd16,5 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter4 cm
EAN782421031657
Skriv en recension
Du recenserar:Platinum The Tru Feel
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.