RO-160mm Shot By The Power By Love

399 kr
I Lager
SKU
70200

- Vattentät
- Stark motor
- Multifunktionell

Mer information

Rea

RO-160mm Shot By The Power By Love

RO-160mm Shot By The Power By Love är en vibrator med ett leopard mönster. RO-160mm Shot By The Power By Love är en stor vibrator som packar extra omkrets med en avsmalnande spets så att du enkelt kan flytta mellan klitoris stimulering och behagligt inre nöje.
 
För att öka njutningen kan du använda ett kvalitets glidmedel eller en klitoris gel med din RO-160mm Shot By The Power By Love. RO-160mm Shot By The Power By Love har en kraft som kommer till dig med en prisbelönt motor som erbjuder 10 vibrations och pulsations inställningar.
 
Njut av en rad olika sätt att frysa din kropp till fantastisk orgasm. Kombinera inställningarna i den ordning som höjer dig till himlen och tillbaka. Skruva upp värmen i badkar och dusch eftersom RO-160mm Shot By Love är helt vattentät och nedsänkt för en hisnande ursäkt för att njuta av en lång, avkopplande blöt stund.
 
RO-160mm Shot By The Power By Love har en silkes beröring och är gjort i materialet ABS. Den har en längd på 16 cm och en diameter på 3 cm. RO-160mm Shot By The Power By Love drivs på batteritypen AA. Rengör RO-160mm Shot By The Power By Love med vatten och tvål eller leksaksrengöring.

Mer information
Längd16 cm
MaterialABS
Diameter3 cm
BatteritypAA
Skriv en recension
Du recenserar:RO-160mm Shot By The Power By Love
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.