Satisfyer Pro 3 Vibration

569 kr 829 kr
I Lager
SKU
197624

-Otroliga vibrationer
-Vattentät
-Revolutionerande

Mer information

31%
Rea

Satisfyer Pro 3 Vibration är en elegant och extremt kraftfull lufttrycksvibrator för klitoris. De välkända och revolutionerande pulseringarna från Satisfyer kan nu kombineras med fantastiska vibrationer i denna nyskapade sexleksak!

Det fina silikonmaterialet är hudvänligt, känns väldigt mjukt och är ribbat på insidan. Den kraftfulla motorn erbjuder 11 ​​stycken olika tryckvågsvibrationer! Ja du läste inte fel, 11 stycken! Denna sexleksak är verkligen inget annat än en sann revolution!
Samtidigt som du styr lufttrycket så styr du vibrationerna med en annan knapp och med den väljer du en av de 10 vibrationsinställningarna! Kombinationerna är oändliga med de olika alternativen!

Tack vare det släta materialet och dess vattentäta design är den lätt att rengöra med sexleksaksrengöring och ljummet vatten. Du kan utan problem njuta av din Satisfyer i duschen eller i badet. Den garanterar en intensiv och paradisisk upplevelse. Ingen annan sexleksak går säker med denna vibrator på marknaden. Kom som aldrig förr med Satisfyer Pro 3! Den är 15 cm lång och 2 cm i diameter.

 

Mer information
Längd15 cm
MaterialSilikon
FärgMulticolor
Diameter2 cm
BatteritypUppladdningsbar
EAN4049369016532
VibrationJa
Skriv en recension
Du recenserar:Satisfyer Pro 3 Vibration
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.