Satisfyer PRO 4 Couples

569 kr 959 kr
I Lager
SKU
194175

-Vattentät
-Snygg design
-Otrolig, orgasmisk upplevelse

Mer information

40%
Rea

Satisfyer PRO 4 Couples är en helt galen vibrator som verkligen tagit världen med storm! Den ergonomiska formen och den sidenmjuka utsidan av finaste silikon gör denna sexleksak till en fröjd för händerna.
Den smalare delen förs in vaginalt och vibrerar i 10 kraftfulla program och ger både vaginan och penisen en upphetsande massage. Medan hans lem njuter av vaginans trängre kraft så får hon njuta av det upphetsande trycket mot G-punkten. Samtidigt stimulerar delen av den u-formade vibratorn som ligger utanpå hennes klitoris med effektiva tryckvågor med en känsla som påminner om oral stimulation. Det upphetsande växelspelet mellan tryck och sugeffekt ger oförglömliga känsloupplevelser med sina 11 olika hastigheter. Den runda silikondelen sluter inne din klitoris medan den tar dig till höjdpunkten utan att röra vid dig.
Med den intuitiva styrningen kan du styra vibrationerna och tryckvågorna separat - det ger er otroligt många olika kombinationsmöjligheter. Satisfyer Pro 4 Couples är knäpptyst medan den kanske får dig att stöna högljutt. Det vattentäta utförandet gör den dessutom till en perfekt badleksak som bjuder in dig till sensuella njutningar under duschen eller i badkaret.

Mer information
Längd11,5 cm
MaterialSilikon
FärgMulticolor
Diameter1-1,5 cm
FunktionerTryckvågor
BatteritypUppladdningsbar
EAN4049369015498
Skriv en recension
Du recenserar:Satisfyer PRO 4 Couples
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.