Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

479 kr 599 kr
I Lager
SKU
193669

-11 intensitetsnivåer
-100% vattentät
-Ger helt oroliga orgasmer

Mer information

20%
Rea

Satisfyer Pro Deluxe – Next Generation är äntligen här! Elegansen och finessen är densamma som hos föregångaren, men tekniken och användarvänligheten har förbättrats och nu ligger denna sexleksak helt klart i framkant!

Denna förstklassiga tryckvågsvibrator i rosa och guld möjliggör helt galna multipla orgasmer genom beröringsfri stimulering och upphör ej att fascinera världen över med sin sensuella form och hisnande funktion. Denna sexleksaks utsökta design vänder sig till målmedvetna solister som är värda en fläkt av lyx i sovrummet! Den nya modellen är utrustad med en tystare motor som trots det är ännu mer kraftfull än sin föregångare. Den smarta high-tech-vibratorn är så tyst att du utan problem kan använda den på alla platser, inte bara hemma. Ta med den till jobbet och kör en snabbis på jobbet, eller varför inte smyga med den under handduken när du tar dig en tur till stranden. Se till att sätta näven i käften dock för orgasmen kan bli rejält högljudd! Kanske behöver du införskaffa en ordentlig ballgag så att grannarna inte får dig vräkt på grund av alla ljud du kommer att föra.

Stimuleringen med denna sexleksak är särskilt upphetsande under vatten och därför blir upplevelsen speciellt omtumlande om vibratorn används i badkaret eller i duschen. Den 100% vattentäta designen förhindrar att vätska tränger in i dess inre. Satisfyer-produkterna har tagit världen med storm och skapat revolution! Säkra din plats i denna revolt du med och skaffa din fina vibrator redan idag! Bida inte!

Mer information
Längd11 cm
MaterialSilikon
FärgBrun
Diameter1.3 cm
FunktionerTryckvågor
BatteritypUppladdningsbar
EAN4049369015122
Skriv en recension
Du recenserar:Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.