SEXLEKSAKER

Här finner ni ett gigantiskt sortiment av sexleksaker, nedan så har vi skrivit lite matnyttig information om vuxensaker i allmänhet. Vi bjuder även på en och annan historia tagen direkt ifrån det verkliga livet i en sexshop. Häng med och njut av våran djupdykning i njutningens tecken.

Sexleksaker för par hos Vuxenkul

Lever du sedan länge ihop med din partner? Inget är lika fint som evig kärlek, människor som alltid håller ihop och stöttar varandra i vått och torrt. Men trots kärlek, gemensamma intressen och ett underbart liv så kommer en del människor ofta till en punkt då sexlivet blir tråkigt eller i värsta fall helt dör ut. En del löser detta med att flirta på nätet eller kanske till och med genom otrohet. Ett gott råd, var aldrig otrogen, det förstör så mycket, tilliten, familjen och troligen också kärlekslivet. Om den avslöjas då vill säga.

Under många år så har sexleksaker och sexbutiker varit tabu, men det har lättat genom åren. Nu kan du välja att besöka din favoritsexshop antingen genom att enkelt surfa in på dess hemsida och klicka hem din dildo, lösfitta eller kukring eller kanske alla tre eller fler?

Vi på Vuxenkul.se skiljer oss lite ifrån de flesta andra sexbutiker, vi har nämligen 2 stycken fysiska sexshoppar i Göteborg.

Vi får ofta frågan vilken parleksak man skall använda för att få det bästa sexet. Visst finns det sexleksaker som är speciellt designade för par, heterosexuella par då. Men vi får inte glömma att när man säger par så finns det även lesbiska par, gaypar, transsexuella par, eller kanske en kvinna som är ihop med en transsexuell man. Ja ordet par kan vara så mycket mer än bara en man och en kvinna. En strap-on till exempel är en av de vanligaste parleksakerna för lesbiska tjejer, men det går minst lika bra att använda varsin Satisfyer på varandra eller en så kallade dubbeldong, en dong med två ollon på. De flesta vuxenleksaker kan nämligen även användas som parleksaker. Det går alldesles utmärkt att köpa en lösfitta som du använder på din man samtidigt som du ger honom en skön erotisk massage. Bara din och din partners fantasi sätter gränserna. Var inte rädd för att experimentera och testa det som din partner föreslår även om det först inte är något du förstår dig på. Troligen så kommer du att bli positivt överraskad. Men har du väl bestämt dig för att du inte vill så skall man komma ihåg att ett nej alltid är ett nej.

Sexleksaker för henne

Hade man sagt ordet sexleksaker för några år sedan då hade det enda gemene man tänkt på varit en plastig vibrerande stav i guld eller silver med svart botten för henne eller en tråkig lösfitta för honom. Parleksaker fanns det inget som hette och sexleksaker var något man bara använde när man satt själv med sin sexuella frustration och bara behövde få komma.

Nu är det andra tider, går du som kvinna idag in i en av våra butiker eller surfar in i vår webbshop så kommer du praktiskt taget drunkna i ett stort hav av olika intimleksaker som var och en på sitt sätt är anpassad för att just du skall nå klimax. Visste du att vår butik på Backa Bergögata 2 har ett av Sveriges största utbud av vuxenleksaker? Vi vågar påstå att du måste ta dig enda till Stockholm för att hitta en sexhop som ens kommer i närheten av vårat utbud. Ett stort utbud är jätteviktigt för oss. Vi vill också att det skall finnas sexleksaker i varierande prisklasser så att alla kan hitta en vara som passar just din sexualitet och din plånbok. Men kom ihåg att en sexleksak är en investering i dig själv, och du kommer att få igen kostanden mångfallt i njutning och bättre psykisk och fysiskt hälsa. Sexuellt välmående är väldigt viktigt.

Det absolut vanligaste tjejer köper i våra butiker är en så kallad minivibrator, tätt följd av en g-punktsvibrator. På senare tid är det dock satisfyer som har dominerat på tjejernas sida. Men varför låsa sig till en sexleksak när det finns så mycket man kan leka och experimentera med? Alla tänder vi på olika saker, och tur är väl det?

För något år sedan så hade jag en tjej som kom upp i butiken vid Stigs Center och hon hade väldigt specifika önskemål. Dels så skulle alla sexleksakerna, de sexiga kläderna och till och med färgen på glidmedlets flaska vara svart. Vad var då hennes fantasi? Jo, hon ville att hennes partner skulle tillfredsställa hennes klitoris med en vibrerande massagestav samtidigt som hon hade en stor svart dong i munnen som hon sög på. Hon skulle ha svarta stayups på sig och en svart sexig spetsbh. För ögonen så hade hon en svart ögonbindel i läder, fötterna ihopsatta med ett par rejäla fotbojor, och händerna fängslade i ett par handbojor, även dessa i svart läder, vad annars?

När hon gick så slängde jag i en klitorisgel ifrån RFSU som gåva, tyvärr var denna gel rosa, men det tycktes inte spela någon roll för nu handlar hon denna gel varje gång hon är uppe och handlar nya spännande och sexiga sextoys som hon och hennes partner kan njuta av. Hon uppskattar även att hon kan se butikens hela sortiment på vuxenkul.se innan hon åker till den fysiska butiken för att handla. Hon är en sådan kvinna som absolut inte vill handla sexleksaker online.

Sexleksaker för honom

Lösfitta, lösmus, lösvagina, eller fleshlight. Ja kärt barn har många namn, kalla det vad du vill men bara så att du vet så är Fleshlight ett varumärke som tillverkar främst masturbatorer för män, men de tillverkar även dongar, glidmedel, rengöringsmedel för sexleksaker, och små bullets.

Som vi nämnt innan så är Satisfyer en klitorisstimulator som har revolutionerat tjejernas sätt att onanera på, 99% av tjejerna får orgasm av en Satisfyer, tyvärr finns ingen liknande revolutionerande sexleksak för män, å andra sidan sätt så kommer ju en kille i stort sätt på kommando och en runk kan man ju dra nästan var som helst.

Visste du att de flesta tjejer inte kommer av ett vanligt samlag, medans nästan alla killar uppnår orgasm av ett vanligt samlag? Eefter att det gått för dig, var inte självisk utan se till att även hon när klimax, kanske gör du detta genom att slicka eller pulla henne till orgasm, kanske använder du någon sexleksak. Vad du än gör är bättre än att bara lämna henne där otilfredsställd.

Blir inte svartsjuk på din tjejs sexleksak, se den hellre som än oumbärlig kompanjon till att ta din tjej till sjunde himlen.

Den mest säljande sexleksaken för män är lösfittor ifrån Fleshlight, en fleshlight kan du använda på många olika sätt. Lägg i en klick vattenbaserat glidmedel och träng in i den smorda fittan, låt handen föra lösfittan fram och tillbaka över kuken och du kommer snart att explodera och fylla den med all din sperma. Många använder istället för vattenbaserat glidmedel silikonbaserat glidmedel, detta rekommenderas dock inte att man använder till Fleshlight så det sliter på leksaken mer än om man använder ett vattenbaserat glidmedel, dock så tycker de flesta att det är skönare och glider längre med ett silikonbaserat glid.

Men som sagt allt är vi olika. Och man har stött på otroligt många kunder som har haft en del sätt att onanera på som man inte trodde kunde fungera. En man som kom upp och ville köpa en sexleksak köpte en wand, så jag säger: ja ,nu blir nog tjejen nöjd. Killen svarade: Tjejen? Nej den använder själv. Ojdå tänkte jag, skall han använda wanden för att massera någon skada eller något? För inte kan väl en man onanera med en wand? Jag frågade då, jasså har du sträckt dig på fotbollsträningen? Han skrattade till och sa, nej jag runkar med den. Jag sätter på massagestaven och trycker mot ollonet medans jag har kalsongerna på, de kraftiga vibrationerna gör att jag kommer att spruta efter någon minut. Ville jag hålla på längre så gör jag en paus när jag är nära att ejakulera, för att när jag inte kan hålla mig längre till slut uppnå orgasm och sprut.

Jag forskade sedan nyfiken vidare på detta område och det visade sig då att detta sätt att masturbera på är det sätt där man som man får de kraftigaste utlösningarna på.

Ja, vad du gör i sovrummet med eller utan din partner, på toaletten medans familjen är utanför eller i duschen innan jobbet, ja det är din ensak.

Olika material

Sexleksaker finns i en rad olika material. TPR, TPE, Silikon och glas är de absolut vanligaste i våra butiker. Olika material fungerar bäst ihop olika glidmedel. Fråga gärna personalen i våra sexshopar om vilket glidmedel som passar till vilken sexleksak. Rent generellt så är ett vattenbaserat glidmedel mer skonsam mot både dig och sexleksaken. Ett sådant glidmedel är också mycket lättare att tvätta bort ifrån både leksaken, dig och eventuellt spill på möbler och sängar. Ett mycket underskattat material är fakstiskt glas som har en del fantastiska egenskaper som de andra materialen inte besitter. För det första så är den extremt hållbar, och i stort sett ouslitbar. Den passar ihop med vilket glidmedel som helst, inget kan förstöra dess fina yta. Glas är mycket hygieniskt och lätt att rengöra ifrån både kroppsvätskor, glidmedel och annan smuts. Desinficera den lätt genom att antingen sprita in den eller rätt och slätt koka den. Det finns allt ifrån analpluggar till dildos i glas, en annan speciell egenskap med just detta material är att man både kan värma den och kyla den för att uppleva nya erotiska sensationer när man vidrör känsliga och erogena zoner på kroppen. Men tänk på att inte värma den till allt för höga temperaturer så att brännskador uppstår. Testa dig fram.

Vidare finns det sexleksaker i material så som sten och trä, detta är dock inget vi saluför längre då det hos oss inte var några direkt storsäljare, dyra var dom också. Då säljer vi betydligt mer av framför allt analpluggar och kukringar i aluminium. Sexleksaker i aluminium är rent generellt dyrare än de som är tillverkade i billigare material. Aluminium gör sig bra som material till vuxensaker då materialet både är lätt till vikt och lätt att hålla rent. Aluminum reagerar även så som glas lätt på temperaturförändringar och passar således perfekt till sexlekar där man testar sig fram med olika temperaturer för att finna lagom värmen eller kyla för att det skall framkalla just den speciella orgasm du vill uppnå. 

Elektrosex

Detta är något som har blivit allt vanligare att testa på de senaste åren. Det finns electrosexleksaker både där själva strömförsörjningen sitter inne i sexleksaken och utan på i en anslutande dosa där man kan höja och sänka styrkan och frekvensen. Om sexleksaker med el i kan man i princip skriva hur mycket som helst om och en mycket mer utvecklad guide till hur man uppnår orgasm med el kommer inom kort. Just el verkar många skeptiska till då det uppfattas som väldigt kinky att testa en sådan sak, men många som ändå ger sig på sexleksar med el blir helt fast i dessa lekar och de bara vill ha mer och mer. Det negativa med elsexleksaker är väl att det inte är något man bara testar på för skoj skull och ser om man gillar det eller inte och detta då på grund av att leksakerna oftas är väldigt dyra. Räkna med att du får betala allt ifrån 1000 sek och uppåt. Sexleksaker med el i är något man antingen älskar eller hatar, några mellanting existerar knappt. Men testa, om du har råd vill säga. Du kanske går miste om drömorgasmen. Vem vill dö nyfiken?

 Välkomna till oss på Vuxenkul.se vare sig du vill handla sexleksaker, massageoljor, glidmedel, kondomer med mera online eller i någon av våra fysiska butiker i Göteborg.

39%
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
479 kr 789 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd11 cm
MaterialSilikon
FärgMulticolor
Diameter6 cm
FunktionerTryckvågor
BatteritypUppladdningsbar
EAN4049369015108
Fox Tail Plug No. 1 Gold
Guldig analplugg i aluminium med en lång svans.
369 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd6 cm
MaterialMetall
FärgGuld
Diameter2,7 cm
EAN8718627526156
VattentåligJa
Fox Tail Plug No. 6 Silver
Silvirg analplugg i aluminium med en lång grå svans.
369 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7 cm
MaterialMetall
FärgGrå
Diameter3,5 cm
EAN8718627526040
VattentåligJa
Pussy Strap-on
Hudfärgad strap on med en vagina i silikon. 4 cm hög, 1,5 cm bred och 100 cm runt höfterna.
459 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialSilikon
FärgVit/Hudfärgad
EAN4024144521746
VattentåligJa
The Triad Chamber Cock and Ball Ring M
Penisring i metall med tre olika stor ringar. Storlek Medium.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialMetall
FärgSilver
StorlekMedium
EAN811847018185
VattentåligJa
The Triad Chamber Cock and Ball Ring
Penisring i metall med tre olika stor ringar. Storlek Large.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialMetall
FärgSilver
StorlekLarge
EAN811847018192
VattentåligJa
Cock Strap And Ball Stretcher
Svart penisring i läder.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialLäder
FärgSvart
Diameter penisringJusterbar
EAN848518024251
Mistress FemDom Pegging Kit
Svart set med en strap on, dildo och en huva. Dildon är 15 cm lång och 3,2 cm i diameter.
639 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd15 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter3,2 cm
EAN848518027184
Female Chest Harness
Svart, justerbar bröst sele i PU-läder. One Size.
699 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialPU-Läder
FärgSvart
StorlekOne Size
EAN848518028709
Calida Bondage Harness
Svart, sexig läder sele som ger dig kontrollen över din partner.
489 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialLäder
FärgSvart
StorlekOne Size
EAN8714273291110
Medium Black Silicone Buttplug
Svart analplugg i silikon. 12 cm lång och 2-4 cm i diameter.
199 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd12 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter2-4 cm
EAN8718627526842
VattentåligJa
Extra Long Arctic Mink Tail Metal Anal Plug
Silvirg analplugg i aluminium med en lång vit svans. 
699 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7 cm
MaterialAluminium
FärgVit
Diameter3,3-6 cm
EAN848518027504
Naughty Housewife mit Dress
Hudfärgad uppblåsbar docka i PVC med kläder. Väger 561 gram.
499 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialPVC
FärgVit/Hudfärgad
EAN4024144524709
VattentåligJa
Infiltrator Hollow Strap-On Dildo
Svart ihålig strap on i TPE. 25 cm lång och 5,6 cm i diameter.
1 099 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd25 cm
MaterialTPE
FärgSvart
Diameter5,8 cm
EAN848518026453
VattentåligJa
Bathmate Hydro 7 Penis Pump Blue
Blå penispump i TPE. 20 cm lång och 5,6 cm i diameter.
1 329 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd20 cm
MaterialTPE
FärgBlå
Diameter5,6 cm
EAN5060140209966
VattentåligJa
Bathmate Hydro 7 Penis Pump Red
Röd penispump i TPE. 20 cm lång och 5,6 cm i diameter.
1 329 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd20 cm
MaterialTPE
FärgRöd
Diameter5,6 cm
EAN5060140209881
VattentåligJa
Under Mattress Restraint Set
Svart fasthållnings set som passar för alla sängar. 350 cm.
829 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd350 cm
MaterialPU-Läder
FärgSvart
EAN8718627529898
Remote Controllable Vibrating Egg Purple
Lila batteridrivet ägg med tillhörande kontroll. 8 cm lång och 3,5 cm i diameter.
389 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd8 cm
MaterialABS
FärgLila
Diameter3,5 cm
BatteritypAAA
EAN8718627528426
VattentåligJa
VibrationJa
Easytoys Vibration Egg Pink
Rosa batteridrivet ägg med tillhörande kontroll. 8 cm lång och 3,5 cm i diameter.
389 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd8 cm
MaterialABS
FärgRosa
Diameter3,5 cm
BatteritypAAA
EAN8718627528433
VattentåligJa
VibrationJa
Easytoys Remote Control Vibrating Egg Green
Grönt batteridrivet ägg med tillhörande kontroll. 6 cm lång och 3,5 cm i diameter.
389 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd6 cm
MaterialABS
FärgGrön
Diameter3,5 cm
BatteritypAAA
EAN8718627522684
VattentåligJa
VibrationJa
Easytoys Remote Control Vibrating Egg Purple
Lila batteridrivet ägg med tillhörande kontroll. 6 cm lång och 3,5 cm i diameter.
389 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd6 cm
MaterialABS
FärgLila
Diameter3,5 cm
BatteritypAAA
EAN8718627521922
VattentåligJa
VibrationJa
Pro Rider Strapless Strap-on Vibrator Black
Svart strap on i silikom som du bär utan sele. 21,6 cm lång och 6 cm i diameter.
1 319 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd21,6 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter6 cm
BatteritypUppladdningsbar
EAN848518031150
VattentåligJa
VibrationJa
Revolver Strapless Strap On G-Spot Dildo
Svart strap on i TPR som du bär utan sele. 25,4 cm lång och 3,15 cm i diameter.
499 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd25,4 cm
MaterialTPR
FärgSvart
Diameter3,15 cm
EAN848518016782
VattentåligJa
Regal Rider Strap-On Vibrator
Rosa strap on i silikon som kan bäras utan sele. 22 cm lång och 3,4 cm i diameter.
1 099 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd22 cm
MaterialSilikon
FärgRosa
Diameter3,4 cm
BatteritypLR44
EAN848518028204
VattentåligJa
VibrationJa
Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink
Rosa strap on i silikon som kan bäras utan sele. 24 cm lång och 4,3 cm i diameter.
1 569 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd24 cm
MaterialSilikon
FärgRosa
Diameter4,3 cm
BatteritypUppladdningsbar
EAN848518030634
VattentåligJa
VibrationJa
Adorn Triple Bead Nipple Clamp Set
Nippel klämmor i metall med bollar i slutet. 9 cm långa.
199 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd9 cm
MaterialMetall
FärgSilver
EAN848518014221
Big Nipple Clamps With Chain
Nippel klämmor med en metall kedja på 45 cm.
229 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd45 cm
MaterialMetall
FärgSilver
Diameter1,3 cm
EAN8719497665563
Metal Nipple Clamps With Ring
Nippel klämmor i metall. 9,5 cm långa och 1,5 cm i diameter.
149 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd9,5 cm
MaterialMetall
FärgSilver
Diameter1,5 cm
EAN8719497663095
Japanese Clover Clamps With Clips
Nippel klämmor i japansk stil. 13,5 cm långa och 1,3 cm i diameter.
229 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd13,5 cm
MaterialMetall
FärgSilver
Diameter1,3 cm
EAN8719497665594
Screw Clamps With Attachment Ring
Nippel klämmor i metall med en ring i botten. De är 6 cm långa och 1,5 cm i diameter.
169 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd6 cm
MaterialMetall
FärgSilver
Diameter1,5 cm
EAN8719497665532
Tweezer Nipple Clamps
Nippel klämmor med metall kedja. 
169 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd46 cm
MaterialMetall
FärgSilver
EAN8719497665570
VattentåligJa
Furry Handcuffs Leopard
Leopard färgade fluffiga handklovar i metall 28x6,5 cm.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd28 cm
MaterialMetall
FärgMulticolor
Diameter6,5 cm
EAN8718627528075
Furry Handcuffs Red
Röda fluffiga handklovar i metall 28x6,5 cm.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd28 cm
MaterialMetall
FärgRöd
Diameter6,5 cm
EAN8718627528082
Furry Handcuffs Pink
Rosa fluffiga handklovar i metall 28x6,5 cm.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd28 cm
MaterialMetall
FärgRosa
Diameter6,5 cm
EAN8718627528068
Furry Handcuffs Black
Svarta fluffiga handklovar i metall 28x6,5 cm.
259 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd28 cm
MaterialMetall
FärgSvart
Diameter6,5 cm
EAN8718627528044
VR Pleasure Experience Set Lite
VR set för en förbättrad onani.
1 589 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialSilikon
FärgVit
EAN4897078940132
Sway Vibes No. 3
Svarta trosor i storlek S-L med tillhörande vibrator. 
889 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd9 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter2,5 cm
BatteritypAAA
EAN8719497669769
VattentåligJa
VibrationJa
Black lace panties with bullet
Svarta trosor i One Size med tillhörande vibrator. 
789 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7 cm
MaterialABS
FärgSvart
Diameter2,5-4 cm
EAN726633976634
VattentåligJa
VibrationJa
Crotchless Panty Thrill-Her - Vibrating Panty
Rosa trosor med öppen gren i One Size med tillhörande vibrator. 
599 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7,5 cm
MaterialABS
FärgLila
Diameter1,6 cm
BatteritypAAA
EAN603912752175
VibrationJa
Nü Sensuelle Pleasure Panty Bullet Purple
Svarta spets trosor i One Size med tillhörande vibrator. 
999 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
Diameter1,8 cm
BatteritypUppladdningsbar
EAN9342851002293
VattentåligJa
VibrationJa
Satisfyer Luxury High Fashion
Silvrig, lyxig klitoris stimulator i aluminium och silikon. 17 cm lång.
2 099 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd17 cm
MaterialSilikon
FärgSilver
FunktionerTryckvågor
BatteritypUppladdningsbar
EAN4049369016549
VattentåligJa
VibrationJa
Fat Ass Bimbo 8.5kg
Hudfärgad lösvagina i doggy position med två olika öppningar. 37x36x25 cm.
3 779 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialTPE
FärgVit/Hudfärgad
EAN8713221820754
VattentåligJa
Fuck My Face - Brunette
Hudfärgad docka med brunt hår. 18 cm lång.
3 779 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd18 cm
MaterialTPR
FärgVit/Hudfärgad
EAN603912297072
VattentåligJa
Fuck My Face - Blonde
Hudfärgad docka med blont hår. 18 cm lång.
3 779 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd18 cm
MaterialTPR
FärgVit/Hudfärgad
EAN603912297065
VattentåligJa
Renegade Rattler Red
Röd analplugg med metall pärlor innuti. 12,7 cm.
289 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd12,7 cm
MaterialSilikon
FärgRöd
EAN657447101335
VattentåligJa
Launch Anal Trainer Set Purple
Lila analpluggs set i silikon. 
549 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7,5 cm
MaterialSilikon
FärgLila
EAN782421058449
VattentåligJa
Launch Anal Trainer Set Blue
Blått analpluggs set i silikon. 
549 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd7,5 cm
MaterialSilikon
FärgBlå
EAN782421058456
VattentåligJa
Renegade Rattler Blue
Blå analplugg med metall pärlor innuti. 12,7 cm.
289 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd12,7 cm
MaterialSilikon
FärgBlå
EAN657447101342
VattentåligJa
Wartenberg Wheel
Guldigt spikhjul i metall. 15 cm lång.
99 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd15 cm
MaterialMetall
FärgGuld
EAN603912342833
My Favorite Vibrating Analplug
Svart batteridriven analplugg i silikon med avtagbar vibrator. 10 cm lång.
199 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd10 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
BatteritypLR44
EAN8713221423542
VattentåligNej
VibrationJa
The Raging Plug
Svart analplugg i silikon. 11 cm lång.
369 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd11 cm
MaterialSilikon
FärgSvart
EAN782421022648
VattentåligJa
Funky Butt Teaser Purple
Lila analplugg i TPE. 10,5 cm lång och 3 cm i diameter.
89 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd10,5 cm
MaterialTPE
FärgLila
Diameter3 cm
EAN8713221400741
VattentåligJa
Quickie To Go Ass
Hudfärgad lösvagina med i TPE. 17,5 cm lång.
129 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd17,5 cm
MaterialTPE
FärgVit/Hudfärgad
EAN782421554507
VattentåligJa
Belladonna's Throat Fucker
Hudfärgad lösvagina i TPE med en mun öppning. 13 cm lång.
219 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd13 cm
MaterialTPE
FärgVit/Hudfärgad
EAN782421006839
VattentåligJa
Jessie Andrews & Julia Ann
Hudfärgad dubbel lösvagina i TPE. Direkt gjuten från porrstjärnorna Jessie Andrews och Julia Ann. 14,7 cm lång.
269 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd14,7 cm
MaterialTPE
FärgVit/Hudfärgad
EAN782421057435
VattentåligJa
Vivid Raw Pound It
Brun realistisk lösvagina i TPR. 13 cm lång.
189 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd13 cm
MaterialTPR
FärgBrun
EAN716770080769
VattentåligJa
Super Wet Pocket Pussy
Hudfärgad realistisk lösvagina i TPR. 13 cm lång.
199 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd13 cm
MaterialTPR
FärgVit/Hudfärgad
EAN8713221819512
VattentåligJa
Renegade Gladiator
Blå uppladdningsbar penisring i silikon.
899 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
MaterialSilikon
FärgBlå
BatteritypUppladdningsbar
EAN657447101281
VibrationJa
Crystal Jellies Anal Starter Kit Pink
Rosa analpluggs set i PVc. 10,2-16,5 cm långa och 3,2-5,1 cm i diameter.
319 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd10,2-16,5 cm
MaterialPVC
FärgRosa
Diameter3,2-5,1 cm
EAN782421022426
VattentåligJa
Calexotics Power Stud Curvy Brown
Brun vibrator i PVC. 17,25 cm lång och 5 cm i diameter.
249 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd17,25 cm
MaterialPVC
FärgBrun
Diameter5 cm
BatteritypAA
EAN716770086204
VattentåligJa
VibrationJa
Celexotics Sultry vibro Pussy
Batteridriven lösvagina i PVc. 14 cm lång och 7,5 cm i diameter.
329 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd14 cm
MaterialPVC
FärgVit/Hudfärgad
Diameter7,5 cm
BatteritypAA
EAN716770021328
VibrationJa
Crystal Jellies Anal Starter Kit
Transparent analpluggs set i PVc. 10,2-16,5 cm långa och 3,2-5,1 cm i diameter.
319 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd10,2 cm - 16,5 cm
MaterialPVC
FärgTransparent
Diameter3,2 - 5,1 cm
EAN782421022433
VattentåligJa
Petite Thrusting Jack Rabbit Pink
Rosa rabbit i TPR med tre rader av pärlor i axeln. 12,75 cm lång och 3,25 cm i diameter.
659 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd12,75 cm
MaterialTPR
FärgRosa
Diameter3,25 cm
FunktionerRoterande
BatteritypAAA
EAN716770084156
VattentåligJa
VibrationJa
Petite Thrusting Jack Rabbit
Lila rabbit i TPR med tre rader av pärlor i axeln. 12,75 cm lång och 3,25 cm i diameter.
659 kr
 • 100% Diskret leverans
 • 1-2 Dagars leveranstid

Specifikationer

Mer information
Längd12,75 cm
MaterialTPR
FärgLila
Diameter3,25 cm
FunktionerRoterande
BatteritypAAA
EAN716770084163
VattentåligJa
VibrationJa