Platinum The Touch Vibrating Plug

659 kr
I Lager
SKU
42500

- Fjärrstyrd
- 10 vibrationer
- Vattentät

Mer information

Platinum The Touch Vibrating Plug

Platinum The Touch Vibrating Plug är en vibrerande anal plug som är styrd av en fjärrkontroll. Platinum The Touch Vibrating Plug är mycket flexibel har en väldigt slät yta med en avsmalnande spets för en enkel införing så att det blir sås bekvämt som möjligt.

Platinum The Touch Vibrating Plug har en vibrator med 10 stycken olika vibrationsinställningar som du enkelt justerar med fjärrkontrollen. Platinum The Touch Vibrating Plug kan du ha i duschen eller lika bra badet eftersom den är vattentålig.

Platinum The Touch Vibrating Plug är gjort i materialet silikon som är mycket högkvalitativ vilket gör analpluggen väldigt stabil. Den är ftalatfritt och kropps säker. Använd ett vattenbaserat glidmedel som är speciellt utvecklat för analen för att öka njutningen och underlätta insättningen.

Platinum The Touch Vibrating Plug har en längd på 12,5 cm och en diameter på 3 cm. Platinum The Touch Vibrating Plug styrs av batteritypen AAA. Platinum The Touch Vibrating Plug går bra att rengöra med varmt vatten och leksaksrengöring eller med tvål.

Mer information
Längd12.5 cm
MaterialSilikon
Diameter3 cm
BatteritypAAA
VattentåligJa
VibrationJa
Skriv en recension
Du recenserar:Platinum The Touch Vibrating Plug
Ditt betyg
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.